A Professionell Lösning till Konvertera Zimbra Mailbox till Outlook

Posted by Daniel Jones on August 4th, 2022

Zimbra är en populär e-postklientapplikation som används flitigt av människor över hela världen för att hantera sina användarkonton och lagra filer på ett ställe. Användaren kan hantera hela postlådeelementen inklusive mappar, kontakter, kalendrar, anteckningar, uppgifter etc. Oavsett hur många användbara funktioner den innehåller, stöter användarna på ett problem när de synkroniserar filerna. I den här bloggen kommer vi att guida dig om hur du konverterar Zimbra Mailbox till Outlook. Användaren kan enkelt utföra Zimbra Desktop Migration genom att använda ett tillförlitligt verktyg.

För att konvertera Zimbra TGZ-filer till Outlook-filformat måste användaren först extrahera TGZ-data från Zimbra. Efter att ha packat upp TGZ-filerna bör användaren importera Zimbra-filerna till Outlook genom att använda en pålitlig Zimbra till Outlook-omvandlare.

Använd KDETools Zimbra till Outlook Converter för att utföra Zimbra Desktop Migration

Det rekommenderas att du väljer KDETools Zimbra till Outlook-omvandlare för att konvertera Zimbra-filer till Outlook-format. Verktyget har ett brett utbud av funktioner som gör hela migreringen av filer snabbare och säkrare. Verktyget stöder funktionen "Batch Conversion" som låter användaren välja flera Zimbra-filer på en gång. Användaren kan konvertera Zimbra-filer till olika filtyper såsom PST, MBOX, EML, EMLX, MSG, HTML, vCal, vCard, PDF, etc. Användaren kan använda funktionen "Meddelandefiltrering" som låter användaren välja filerna mellan två datum. Användaren kan också använda funktionen "Förhandsgranska" och se alla filer innan migreringsprocessen startar.

Konvertera Zimbra TGZ-filer till Outlook genom att använda KDETools Zimbra till Outlook Converter

● Ladda ner, installera och kör KDETools Zimbra to Exchange Converter på din dator.
● Klicka på fliken "Inställningar" från menyknappen.
● Klicka på fliken 'Öppna'.
● Välj de Zimbra TGZ-filer som du vill konvertera.
● Från de tillgängliga alternativen som visas på skärmen väljer du det filformat som du vill konvertera.
● Spara nu .tgz-filen på den valda platsen.
● Klicka på knappen "Spara fil".
● Klicka på fliken "OK".

De flesta användare gör det vanliga misstaget att använda den manuella metoden för att konvertera Zimbra-filer till Outlook. Det rekommenderas att välja ett pålitligt och professionellt automatiserat verktyg för att konvertera Zimbra-filer till Outlook-filformat. Att använda avancerad programvara säkerställer säkerheten och migreringen av filer utan att förlora några data.

Läs mer: https://www.kdetools.com/zimbra/

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 119

More by this author