Kuinka päivittää Norton-tilisi maksutiedot?

Posted by Anneli Korkeaoja on September 23rd, 2022

Norton tarjoaa suojan kaikentyyppisiä viruksia vastaan. Monet ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tätä virustentorjuntaohjelmistoa laitteidensa suojaamiseen. Se tarjoaa myös monia uskomattomia suojausominaisuuksia. Voit käyttää virustorjuntaa, palomuuria, pilvivarmuuskopiointia, lapsilukkoa ja suojattua VPN:ää Norton 360:n avulla. Se myös suojaa laitettasi yleisiltä verkkouhkilta, kuten haittaohjelmilta, viruksilta, kiristysohjelmilta ja vakoiluohjelmilta.


Kaikkien Norton-tietoturvatuotteiden mukana tulee edullisia tilauksia. Voit ostaa ne helposti luottokortillasi. Voit myös muuttaa korttitietoja tarvittaessa. Joskus sinulla voi olla ongelmia maksutietojen päivittämisessä, joten pyydä apua Norton Tuki Suomi . Niiden avulla voit muuttaa maksutietojasi ja ratkaista ongelmia, joita saatat kohdata prosessin aikana.

Ohjeet maksutietojen päivittämiseen Norton-tililläsi

  • Kirjaudu Norton-tilillesi tietokoneellesi asennetulla ohjelmistolla. Voit myös kirjautua sisään Norton-tilillesi selaimessa. Avaa se uudessa ikkunassa ja anna Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  • Kun olet avannut sen, etsi profiilikuvake, vie hiiri sen päälle ja napsauta "Tilin asetukset".
  • Löydät tiliasetuksistasi Laskutustiedot-välilehden, napsauta sitä ja valitse päivitettävä vaihtoehto. Näet näytölläsi Muokkaa-kuvakkeen, jonka avulla voit päivittää olemassa olevan kortin. Voit myös lisätä uuden kortin kirjoittamalla tiedot.
  • Tarkista "En ole robotti" -reCAPTCHA-pyyntö pyydettäessä ennen päivityspyynnön lähettämistä. Jos sinulla on ongelmia reCAPTCHA-pyyntöjen täyttämisessä, voit ottaa yhteyttä Nortonin tekninen tuki.
  • Napsauta "Tallenna" -painiketta. Lähettämisen jälkeen näytölle tulee viesti "Päivitys onnistui". Saat myös sähköpostin muutosten vahvistamiseksi.

Näiden ohjeiden avulla voit päivittää laskutustietosi vaivattomasti. Ota yhteyttä Norton-tukinumeroon Suomi , jos et voi lisätä tai päivittää korttiasi. Varmista kuitenkin ensin, että antamasi korttitiedot ovat oikein. Voit myös käyttää erilaisia pankki- tai luottokortteja. Käytä toista selainta syöttääksesi korttisi tiedot, jos ongelmat eivät häviä.

Alkuperäinen lähde

Muut aiheeseen liittyvät blogit

Ratkaise hitaan tietokoneen ongelmia Norton-tuotteen kanssa

Onko sinulla ongelmia kirjautumisessa Norton Online Holviin? Näin voit korjata sen?

Kuinka pyytää hyvitystä Nortonilta?

Kuinka ottaa Secure VPN -ominaisuus käyttöön Norton

Like it? Share it!


Anneli Korkeaoja

About the Author

Anneli Korkeaoja
Joined: September 23rd, 2022
Articles Posted: 1