Laser ontharing mannen amsterdam

Posted by Garza Flora on February 23rd, 2023

Laser ontharing is een geweldige manier om van ongewenst haar af te komen. Het is snel en effectief en vereist geen voorbereidingen.

De technologie

Laser ontharing werkt door korte lichtflitsen te verzenden om haarzakjes te vernietigen. Dit gebeurt in een fractie van een seconde en is effectiever bij het gebruik van meerdere golflengten om individuele haarzakjes te richten.

De technologie die in dit type behandeling wordt gebruikt, omvat een apparaat dat monochromatisch coherent licht uitzendt om de melanine in haarzakjes te richten. De melanine absorbeert het licht en zorgt ervoor dat de follikel krimpt, waardoor de hergroei van haar blokkeert.

Verschillende delen van het lichaam vereisen verschillende behandelingssessies. De tijdsduur die nodig is om volledige ontharing te bereiken, hangt af van het behandeld gebied, het type haar en de huidskleur.

Laser ontharing is een van de meest effectieve manieren om ongewenste haargroei op het gezicht en het lichaam permanent te verminderen. Het is veilig, effectief en pijnloos. Het kan worden gebruikt voor Laserontharing Mannen Amsterdam en vrouwen van alle leeftijden. De beste manier om zich voor te bereiden op een laser ontharingsessie is door het beoogde gebied voor de behandeling te scheren.
De procedure

Voor veel mannen is laser ontharing een geweldige optie om ongewenst gezichts- en lichaamshaar tot een minimum te beperken. Het bespaart hen tijd en energie en is een geweldig alternatief voor het scheren.

Bovendien kan het ook ingegroeide haren elimineren die rode, geclusterde hobbels kunnen veroorzaken. Dit is een aandoening die pseudofolliculitis barbae of PFD wordt genoemd.

Wanneer de laser gericht is op haarzakjes, verwarmt het het pigment in het haar en vernietigt het. De follikels kunnen teruggroeien, maar het haar zal veel dunner en lichter zijn.

Resultaten variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een paar behandelingen nodig om optimale resultaten te zien.

De procedure is snel, gemakkelijk en veilig. Een milde gevoeligheid voor het licht is normaal.

Tijdens de behandeling wordt een huidkleurige gel op het behandelde gebied aangebracht om pijn en ontsteking te minimaliseren. Patiënten moeten nog steeds liggen tijdens de behandeling. Bij elke zap van de laser wordt een licht knijmgevoel gevoeld.
De resultaten

In tegenstelling tot vrouwen hebben mannen vaak lang haar dat moeilijk te verwijderen is met traditionele scheermethoden. Laser ontharing mannen Amsterdam kan de behoefte aan dagelijkse scheren en wassen elimineren en irritatie verminderen veroorzaakt door ingegroeide haren.

Deze techniek werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De warmte gecreëerd door de laser vernietigt de haarfollikel en voorkomt dat deze langer groeit.

Naarmate het haar in verschillende fasen groeit, is het belangrijk om de haarzakjes tijdens de actieve fase te behandelen. Het behandelingsproces moet daarom met regelmatige intervallen verschillende keren worden uitgevoerd, wat resulteert in een gemiddelde van 6-10 behandelingen voor optimale resultaten.

Tijdens een behandeling zal de huidtherapeut uw huid en haar controleren. Donker gepigmenteerde haren zijn ideaal voor laser ontharing. Licht gepigmenteerde haren kunnen worden behandeld met elektrische epilatie.
De kosten

Laser ontharing is duurder dan andere veel voorkomende methoden om ongewenst lichaamshaar kwijt te raken. Het is ook meer vatbaar voor bijwerkingen, zoals een droge huid en irritatie van de chemicaliën die in de procedure worden gebruikt. De kosten hangen ook af van hoeveel haar u probeert te verwijderen en het behandelingsgebied.

De kosten van laser ontharing worden vaak gedekt door zorgverzekeraars, maar u moet contact opnemen met uw aanbieder voordat u begint met scheren of plukken. Om de beste deal te krijgen, vergelijkt u de prijzen van verschillende specialisten op het gebied van medische esthetiek voordat u een enkele kliniek beslist.

Het is geen geheim dat haar op verschillende plaatsen op het lichaam groeit en verschillende behandelingen vereist. Een goed opgeleide therapeut zal een combinatie van technologie en vaardigheden gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken. Het meest opvallende effect is een vermindering van het aantal ongewenste haren. Afhankelijk van het behandelde gebied, heeft u mogelijk tot zes behandelingen nodig met intervallen van vier weken. De kosten van een reeks van deze behandelingen zullen variëren, maar het is meestal de investering waard.

Like it? Share it!


Garza Flora

About the Author

Garza Flora
Joined: July 12th, 2018
Articles Posted: 232

More by this author