Laser ontharing Amsterdam

Posted by Garza Flora on March 27th, 2023

Laser ontharing is een veilige, effectieve en snelle manier om ongewenst haar te verwijderen. Het is ook geschikt voor verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentatie en vasculaire laesies.

De laser werkt door de dermis geleidelijk te verwarmen tot een temperatuur die de haarzakjes vernietigt en voorkomt dat ze teruggroeien. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van het te behandelen gebied en is gemiddeld 6 tot 8 sessies.
Definitieve resultaten

Afhankelijk van uw huidtype en haarkleur, moet u mogelijk meerdere behandelingen ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken. Laserontharing Amsterdam is ook duur en is niet voor bangeriken. Raadpleeg voor de beste resultaten een gecertificeerde en verzekerde medische professional. De resultaten zijn langdurig en kunnen een leven lang meegaan als u er correct voor zorgt.

De definitieve resultaten worden bereikt met behulp van een hoog opgeleide beoefenaar die een ultramodern apparaat gebruikt om de vereiste kracht te leveren. Het meest voorkomende behandelingsgebied is de onderarms, maar de voordelen strekken zich uit tot de bikini -lijn en de oh zo felbegeerde achterkant. U kunt het proces starten met een snel consult.

De meest indrukwekkende laserbehandeling is het gelijknamige rode licht dat voor een redelijke vergoeding in één tot twee sessies per week over meerdere maanden kan worden geleverd. Afhankelijk van uw specifieke huid- en haartypen, moet u mogelijk minimaal zes tot acht behandelingen bijwonen voor het volledige effect. We raden aan om na een jaar of zo een onderhoudsopname op te volgen.
Betaalbaarheid

Het is ook een veel economischer alternatief dan traditionele methoden voor ontharing. U kunt verwachten te besparen tussen EUR 1.140 - EUR 3.460 in de loop van een periode van 10 jaar wanneer u kiest voor laser ontharing in tegenstelling tot scheren of waxen!

De kosten van laser ontharing zijn afhankelijk van het gebied dat u wilt behandelen. Kleinere gebieden zoals het gezicht, de oksel en de kin kunnen worden behandeld voor minder dan $ 100, terwijl grotere, zoals benen of ruggen meer afspraken vereisen.

Bovendien varieert de hoeveelheid sessies die u nodig hebt op uw haartype en hoe goed u zich houdt aan uw voorbehandeling en zorg na de behandeling. Er is een grof haar langer om te verwijderen en je moet meer betalen voor behandeling, terwijl fijner of licht haar sneller groeit en minder sessies vereist.
Geen bijwerkingen

Laser ontharing Amsterdam werkt door warmte te leveren aan het pigment dat aanwezig is in de haarzakjes van uw lichaam. Wanneer de hitte het pigment bereikt, breekt het de follikel af en voorkomt dat nieuw haar groeit.

Over het algemeen werkt laser ontharing het beste op donker haar en een lichtere huid. Dit komt omdat donkere haren veel pigment bevatten (melanine).

Na een behandeling kunnen de haarzakjes van uw lichaam enkele maanden tot jaren niet meer groeien. U zult echter waarschijnlijk onderhoudsbehandelingen moeten ondergaan om het gebied haarvrij te houden.

Hormoonfluctuatie en medicijnen kunnen er ook voor zorgen dat nieuwe haren verschijnen nadat u een laseraarverwijderingsbehandeling hebt gehad. Deze haren zijn niet degene die je eerder had, maar zijn de haarzakjes die actief zijn geworden en begonnen te groeien vanwege hormoonschommelingen.

Desondanks zijn de resultaten van laserhaarverwijdering meestal zeer positief. In vergelijking met scheren of wassen, zul je merken dat laser ontharing gemakkelijker is voor de huid en minder pijnlijk.
Overleg

Laser ontharing is een geweldige manier om ongewenst haar op je gezicht, nek, rug, armen, bikinilijn, borst en schouders te elimineren. Het vermindert ook of elimineert acne, keloïde littekens en rosacea.

Tijdens uw consult zal een arts uw huid en haar evalueren om te bepalen of u een goede kandidaat bent voor laser ontharing. Uw arts zal de laser aanpassen aan het richten van haarzakjes en brengt actuele verdoving toe.

Uw arts zal een handapparaat gebruiken om de laserergie aan de haarzakjes te leveren in het gebied dat u wilt behandelen. De warmte van de laser zal uw follikels beschadigen en de toekomstige haargroei voorkomen.

Uw arts kan een reeks behandelingen aanbevelen om de beste resultaten te bereiken. Afhankelijk van het gebied van uw lichaams- en haargroeisnelheid, heeft u mogelijk twee tot zes behandelingen nodig.

Like it? Share it!


Garza Flora

About the Author

Garza Flora
Joined: July 12th, 2018
Articles Posted: 233

More by this author