tredem?lle eller deltager i en h?jvirkningsaktivitet som racing

Posted by timothy jones on April 26th, 2017

Disse egenskaber i det eneste design er samlet sammen for at give dig en meget fleksibel og velunderstøttet løbegang gennem hele din trincyklus. Denne fleksibilitet gør skoene også et godt valg, hvis du leder efter noget at bære hver dag.

Det innovative design af skomaster.com/asics-fuzex-country-pack-c-3_264.html Cumulus 15 har gjort det til det bedste ASICS løbesko på markedet. Dens øvre, for eksempel, er åndbar og lys. Det rummer også tæerne godt, om en person træner på en tredemølle eller deltager i en højvirkningsaktivitet som racing. For at forbedre sin funktionalitet yderligere har Asics holdt polstring på dets øverste lys.

For stabilitet har ASICS stivet hæltælleren. Det låser foden ned og forhindrer det i at rulle fra side til side, når den kører med høj hastighed. Endelig har ASICS, for at lette presset fra områder med stor belastning, f.eks. Lateralhælen og den første metatarsale region af foden, monteret en tykk mellemsål fremstillet af sin patenterede højkvalitets gel. Denne gel er blød og klemmer på slag, hvilket reducerer risikoen for alvorlige skader.

Like it? Share it!


timothy jones

About the Author

timothy jones
Joined: March 9th, 2017
Articles Posted: 92

More by this author