Laptop Accu R551LN Asus Nieuwe Lage Prijs

Posted by kopenaccu on May 23rd, 2017

Kleinere PC's die een punch pak zijn zeer veel stemmen in 2017. We hebben onder de indruk van een matrix van klein-vorm-factor systemen in de afgelopen maanden, met inbegrip van die verdubbelt als een luidspreker, een ander die past onder de TV, een verkleinde gaming rig en een minuscuul machine die bijna in uw zak past.

Alle goede dingen, maar Asus hoopt te gaan een beter met de Accu Asus r551ln . Deze opvallende machine ontworpen om "de prestaties van een volledige gamedesktop" te bieden in een kleiner pakket, kijkt het deel en belooft om goed te presteren.

En dus het zou moeten, als de £2.100 prijskaartje is eye-gieter. Dit is niet een PC voor de slappelingen, maar als u op zoek bent om te wissen wat ruimte op uw bureau of koop een tuig dat van één LAN-party vertrekken ferry's naar de volgende, de G20CI van de ROG teken de juiste vakken.

Afmetingen van 104 x 340 mm x 358 mm maken het systeem aanzienlijk kleiner zijn dan uw gemiddelde toren, en hoewel het heeft een verschillende gaming look-and-feel, we heel graag de externe esthetiek. Dit is niet de eerste keer dat Asus heeft dit bijzondere chassis gebruikt, en we kunnen zien waarom er een verleiding om te hergebruiken van dit bekende ontwerp - het is knap, heeft een nette Maya-geïnspireerde trim en er zijn meerdere RGB LEDs die tie-in met Aura Sync.

Connectiviteitsopties zijn voldoende voor een machine van deze omvang, met de achterkant van de Accu Asus r553la eenheid die een dunne DVD-drive, twee Type-A van USB 3.1 poorten en een paar van audio-aansluitingen. Rond achterkant zijn er vier USB 3.1 Gen-1 Type-A, twee USB 3.1 Gen-2 Type-A, USB 3.1 Gen-2 Type C, Gigabit Ethernet en een selectie van audio-aansluitingen. Vertoningsoutput, geboden door de interne grafische kaart, omvatten dubbele DisplayPort 1.4, een paar HDMI 2.0 en dual-link DVI. Alles wat die we zouden verwachten is aanwezig en verantwoord, maar er zijn meestal voorbehouden gekoppeld aan de klein-vorm-factor machines en de G20CI van de ROG heeft een paar.

Ten eerste, er is geen ruimte te knijpen een voeding binnen het chassis, en gezien de eisen van de onderliggende hardware, die we zullen komen om te zijner tijd, Accu Asus r553ln heeft zijn toevlucht genomen tot de gebruikelijke methode van het plaatsen van twee macht bakstenen (230W en 180) in een externe caddy. We zijn verbaasd dat een bedrijf met dergelijke middelen niet in geslaagd te komen met een betere oplossing, zoals de dual-leveringen zijn groot en onbevallig terwijl twee stopcontacten macht vereisen. Ten tweede, de G20CI niet bieden een keuze uit horizontale of verticale oriëntatie - het ontworpen om stand-up op alle tijden, dat een schande is als het vermogen om het vast te stellen haar beroep verhogen zou.

De derde en wellicht meest dringende waarschuwing is dat toekomstige upgrades zijn gonna be ernstig beperkt. Dit niet als een enorme verrassing op een klein systeem zo strak gebreide samen als dit, maar het is iets in gedachten te houden, en dus ook de fundamentele garantie van één jaar is (tenzij kopen van John Lewis) komen dat is nietig als u venture in de machine.

Het is een geval van wat je is wat je krijgt ziet, maar het goede nieuws voor de liefhebbers van de prestaties is krijg je een redelijk bedrag. Accu Asus r553lb met een nieuwste generatie Intel Core i7-7700 processor, 16GB DDR4-2400 een Nvidia GeForce GTX 1080 8GB grafische kaart, geheugen en twee opslag in entrepot zinspreuk; een 512GB SSD van SanDisk X 400, plus een 2TB Seagate hardeschijf. Er is ook ingebouwde Wireless AC connectiviteit, en het enige duidelijke bijzonderheid is de geheugenconfiguratie - Asus heeft één 16GB stok van de RAM, resulterend in een één-kanaals opstelling waarmee prestaties onnodig wordt beperkt.

batterij voor Asus C31-S551

Laptop Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Een kleinere profiel onvermijdelijk trekt een premie, en de omvangrijke externe voeding is een schrikbeeld, maar de G20CI is een keurig uitziende stuk van kit en die moet omgaan met veeleisende werklast en kwalitatief hoogwaardige gaming. En als u bent bekeek het omhoog als een cadeau voor de speciale gamer in je leven, er is het extra voordeel van een gebundelde toetsenbord en muis.

Alles wat de ontluikende PC gamer nodig heeft? Misschien, maar de echte uitdaging voor klein-vorm-factor gaming rigs is in het leveren van volledige prestaties terwijl het houden van lawaai en temperatuur op een comfortabel niveau. Kom te weten als de nieuwste Asus ROG kunt maken dat gebeuren.

Like it? Share it!


kopenaccu

About the Author

kopenaccu
Joined: April 22nd, 2017
Articles Posted: 14

More by this author