Wilt u een fietsrek aan uw caravan toevoegen

Posted by HelenaNelson on May 29th, 2017

We weten allemaal dat de invoer van beschermd blijft terwijl u een fiets rijdt, maar bent u op de bekende wijze van het voorzichtig vervoer van een fiets op uw voertuig? Natuurlijk zijn fietsen een geweldige aanvulling op een caravanvakantie - of als een manier om je kleine kinderen in een veilig milieu of voor jeugdjes te laten werken en rond te reizen in de nabijgelegen omgeving. Dus, als je zin hebt in mountainbiken, of gewoon met familie op twee wielen wilt ontdekken, hier in dit artikel maak je de beste techniek om fietsrek aan je caravan te plaatsen.

Wat de oorzaak van de motorfietsen ook een lastig ding is om mee te nemen vanwege hun ongemakkelijke omvang en vorm, vergemakkelijkt de caravan dienstverleners u met een reeks fietsendrager camper en caravan fietsrek montage keuzes om al uw problemen op te lossen. Wilt u fietsen met u meenemen op uw volgende caravanvakantie, dan zijn deze professionals altijd klaar om met u en uw caravan te werken. Zij zullen de onderstaande informatie beoordelen terwijl u uw caravan fietsrek vastlegt:

  • Roterende cirkelafstand
  • Toegankelijkheid voor de auto- en caravanlaarzen
  • Frame- en structurele moeilijkheden
  • Veiligheid van de fietsen, enz

Kijk nu eens naar een paar voorbeelden van de caravan fietsrekken die we kunnen toevoegen aan uw wensen.

Sleepbar Caravan Fietsrekken

Deze categorie op fietsrek is bevestigd aan de balbevestiging van de gewichtstoekenking. Als de waarheid wordt verteld, is deze probleemloze procedure de meest redelijke optie, door de minste fabricage en vergemakkelijkt u de keuze om het voertuig achter te laten en op de fiets te reizen. Dit type fietsrek blijkt echter niet een goede optie als je extra wiel aan de achterdeur van de auto zit.

A-frame Caravan Fiets Rack

Meestal, met dergelijke fietsrekken is de fiets op de bovenkant van de versnelling op het A-frame gemonteerd. Het blijkt handig te zijn waar de tekenplaat klein is en zo niet kan een roterende cirkelprobleem plaatsvinden. Hierbij wordt de opbouwprocedure nog een beetje extra vervaardigd en kan het met het voorruit van het voertuig belemmeren. Bovendien, als de trekplank genoeg is, kunt u nog steeds toegang krijgen tot de voorgordel met een verdere geschikte hoogte om de fiets te beschermen wanneer u deze opbouwt.

Last but not least, als u een fietsendrager caravan heeft, kunt u fietsen op het dak monteren met een speciaal transportrek. Over het algemeen heeft u snelle ontladingswielen nodig op de cyclus en dan natuurlijk ergens om de wielen te houden.

Like it? Share it!


HelenaNelson

About the Author

HelenaNelson
Joined: January 31st, 2017
Articles Posted: 573

More by this author