x55u Accu Asus Laptop Snel Leeg 56Wh 10.8V

Posted by kopenaccu on June 9th, 2017

De Accu Asus x55c is een bijna identieke replica van de 12-inch Apple MacBook, zij het, het beschikt over de Windows-besturingssysteem met een krachtige motor. De ZenBook 3 is een opvallende gelijkenis van de MacBook 12-inch-versie met de smaak van Microsoft. Men kan zeggen dat het een kloon is, maar het is voor zover men kan het vergelijken van de blikken. Onder de motorkap is een zeer krachtige laagspannings processor ten opzichte van de MacBook-variant.

De ZenBook 3 (UX390) werd onthuld eerder dit jaar (mei 2016) en is nu klaar voor het maken van de inwerkingtreding van de Indiase markt. Met een gewicht van slechts 910 gram en slanker dan Apple's 12-inch MacBook door 1.2mm (deze is 11.9mm dik, terwijl de MacBook is 13.1 mm), de ZenBook 3 sport een 12,5-inch full HD-scherm (16:9) en beschermd door Corning Gorilla Glass 4. De laptop wordt aangedreven door de nieuwste processor van Intel, de 7e generatie 2.7GHz Core i7-7500U Kaby Lake doodgeknuppeld met Intel HD Graphics 620, 16GB 2133MHz RAM en een ultrasnelle 3e generatie 512 GB PCIe SSD. Andere specificaties omvatten een VGA-webcam, dual-band 2x802.11ac, WLAN, Bluetooth v4.1, een combi audio-aansluiting en een interne USB 3.1 Type-C dat fungeert als uitgang, voor USB-poorten weergegeven, alsmede het opladen. Het aandrijven van de eenheid is een 40Wrs-batterij die zou kunnen u een totale bewerkingstijd van maximaal 10 uur geven, afhankelijk van wat u gebruikt. Tot slot, de laptop schepen vooraf geïnstalleerd met Microsoft Windows 10.

De Accu Asus x55u sporten het handelsmerk van de concentrische cirkels vormen Asus met een cirkelvormige gesponnen-metaal-patroon op het deksel met schuine randen. De laptop, zoals eerder vermeld, sport een 11.9mm dikke chassis en is kleiner dan een papier van A4-formaat. Het bestaat uit een lucht-en ruimtevaart-grade aluminiumlegering constructie waardoor het lichter en 50% sterker dan conventionele laptops. ZenBook is verkrijgbaar in drie kleuren-goud, kwarts grijs en Royal Blue.

Onder de motorkap is de belangrijkste gebied waar innovatie kan worden gezien. Accu Asus x55vd heeft een prijzenswaardig werk verricht als het gaat om het ontwerpen van grootte, gewicht en dikte. Om te koelen de krachtige internals, Asus maakt gebruik van een actieve koelsysteem door gebruikmaking van 0,1 mm dik heatpipes samen met een 3 mm dun thermische fan. Het ontwerp maakt slim warme lucht om uitlaat door verborgen openingen in het scharnier. Op de voorkant van de batterij, Asus gerepliceerd wat Apple deed ook. Met behulp van een ontwerp van meerdere cellen batterij, heeft Asus kunnen pack lithium polymeer batterijen in elke hoekje en hoek van de overgebleven ruimte.

Als gevolg van beperkingen op de voorkant van het ontwerp, en de noodzaak om de ZenBook zo dun mogelijk te houden, Asus heeft slechts één USB 3.0 Type-C poort. Echter, in tegenstelling tot Apple, Asus heeft gebundeld een mini dock met het product die u toelaat om het aansluiten van een USB 3.1 Type-C poort, een USB 3.0 Type-A poort en een full-size HDMI-poort voor externe beeldschermen en projectors. Men kan ook de aanschaf van het universele dock van Asus, waarmee de volgende poorten: 1 x USB 3.1 Type-C, 2 X USB 3.0 Type-A, 1 x HDMI, 1 x RJ45, 1 x 3.5 mm hoofdtelefoon, 1 x 3.5 mm microfoon en 1 x SD-kaartlezer.

Komt terug upfront, Accu Asus x55v heeft ook in geslaagd om te repliceren de MacBook-toetsenbord, maar deze is niet zo glad als de laatste. De ZenBook 3's toetsenbord is een Chiclet stijl design met brede gescheiden toetsen, die zijn comfortabel, maar voel me meer plastic en zijn een tikkeltje clacky. De sleutels zijn eiland-stijl en rand aan rand van de laptop uit te breiden.

De toetsen zijn verlicht met goud belettering, goed genoeg voor het werken in donkere omgevingen. Het touchpad heeft een glazen coating, is grote, gladde en beschikt over dezelfde gebaren van die gevonden in de Apple variant. Het ondersteunt Windows 10 de multi-aanraking en multi-gebaar ingangen met 4-vinger gebaren, met inbegrip van kranen, jat en rollen, om te schakelen toepassingen of schermen. Het touchpad heeft ook een optische vingerafdrukscanner op de hoogste-juiste hoek, waardoor snelle vergrendelen en ontgrendelen en verificatie voor diverse apps en programma's.

Accu Asus A42-K55

Accu Asus Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De display is een 12,5-inch full-HD LCD paneel met een 7.6mm smalle vatting. Het beschikt over een contrastverhouding van 1000: 1contrast en een hoge helderheid van 300 nit met een NTSC-kleurenbereik van 72% en een 78 graden breed gezichtsveld. Het display wordt ondersteund door Asus prachtige Display technologie, die vier modi heeft, het verzorgen van de gebruikershandleiding lezen comfort. Het gaat hierbij om oogzorg modus met blauw-licht filteren, normale modus, levendige modus voor verbeterde kleur, contrast en scherpte en handmatige modus voor de gebruikersinstellingen. Ten slotte, kenmerkt de ZenBook 3 ook van Asus True2Life Video verhoging, die tweaks van de video en foto prestaties voor betere optimalisatie.

Wat de audio betreft, Asus heeft niet in het gedrang om het even wat hetzij. Gebouwd met een quad luidsprekersysteem, de ZenBook beschikt over vier sprekers — twee omhoog voorzijde en twee aan de onderkant voor een betere audio-ervaring. De luidsprekers zijn voorzien van Asus SonicMaster Premium technologie in samenwerking met Harman/Kardon voor hogere volumes en rijke geluidservaring. Elke luidspreker is ontworpen met vijf magneten. De onderste twee sprekers rijden bas, terwijl de voorkant de mids en hoogtepunten levert. Asus heeft ook haar AudioWizard, die gebruikers toestaat om het optimaliseren van het geluid samen met ingebouwde voorinstellingen voor muziek, film, opname, gaming en toespraak modus opgenomen.

http://meinonline.at/blogs/1018408/8056/nieuwe-laptop-accu-asus-x55vd-la

http://www.blognlog.com/readblog/415/Asus%20k55vj%20Laptop%20Accu%20Nieuw%20en%20Beste

Like it? Share it!


kopenaccu

About the Author

kopenaccu
Joined: April 22nd, 2017
Articles Posted: 14

More by this author