Asus 90-NWF1B2000Y Laptop Accu Kwaliteits en Laagste Prijs

Posted by kopenaccu on July 4th, 2017

Accu Asus 15g10n373800 bouwt de klep rond een Rockchip RK3288 SoC. Rockchip is, door zijn eigen beschrijving, een fabless chip ontwerpbureau dat ongeveer 700 medewerkers in drie R&D centra in Shanghai, Peking, en Shenzen, China. ASUS maakt gebruik van Rockchip SoCs in een aantal van haar Chromebooks.

Uit wat we over het bedenken kunnen, de CPU kant van de RK3288 bestaat uit vier kernen van ARM Cortex-A17. Cortex-A17 is een midrange, 32-bits ARM core dat is min of meer een iets hogere prestatie-versie van de Cortex-A12, een CPU-core die sporen van zijn afstamming terug naar de Cortex A9. We testten de Cortex A9 van prestaties aan boord van de Asus Eee Pad Transformer Prime tablet meer dan vier jaar geleden, ter referentie. Grafische kracht komt door middel van een Mali-T764 grafische processor met een geheime aantal shader cores. ASUS paren de SoC met 2GB of 4GB RAM, en de klep heeft 16GB interne opslag. Wij zou sterk aanbevelen steken met de 4GB RAM optie.

We liepen ook die tests op twee andere mobiele apparaten in de TR-labs: Apple iPhone 6S Plus en een 15-inch MacBook Pro (medio-2014). De Accu Asus 90-ned1b2100y , terwijl de MacBook Pro CPU van Intel's Core i7-4770HQ gebruikt. Deze apparaten zijn veel duurder dan de klep legt, maar ze bieden fatsoenlijk kader voor hoeveel meer prestaties krijgt u voor dat geld. Klik op de knoppen onder onze grafieken om te schakelen tussen benchmarks. We liepen onze tests in de meest recente versie van Chrome beschikbaar op elk platform.

Het legt Flip is de eerste PC die ik heb gebruikt in een lange, lange tijd dat echt me verbaasde heeft. Nee, het gaat niet om te spelen Crysis en full-vet Photoshop niet uitgevoerd. En dus? Het is een 0-computer die niet geen geluid maken tenzij het speelt muziek. Het krijgt niet heet onder belasting. Lijkt het volgende-naar-onmogelijk om corrupte met malware, en het over het algemeen niet verliezen al uw bestanden, als u een of andere manier erin slaagt om het te vernietigen. Liepen het dat we van onze grote, complexe laptops hetzelfde konden zeggen Windows of macOS.

Chrome OS's missie in het leven is (meestal) het uitvoeren van de Accu Asus 90-nwf1b2000y browser. Hoewel dat beperken in theorie klinkt misschien, heb ik niet alle moeite om mijn dagelijkse werk gedaan op de klep. Voor het soort werk dat de meeste mensen moeten doen op een machine van basisproductiviteit, heeft de Flip legt van Google Docs suite. Of Microsoft Office Online. Of iCloud. Maak uw keuze. Eigenlijk schreef ik dit hele overzicht in de teksteditor Caret, dus het is niet zelfs noodzakelijk om stap in een ommuurde tuin in de wolken om werk gedaan te krijgen.

Als er niet een web app voor het ding dat je hoeft te doen, Google's Play store aan steeds meer Chromebooks met tijd zal komen, en dat betekent dat veel Chromebooks zal uiteindelijk moeten toegang tot Google's bloeiende mobiele app-ecosysteem. Alleen een paar Chromebooks — met inbegrip van de klep — aankan Android apps nu, hoewel, en alleen op ontwikkelaar releases van het besturingssysteem. De Android-apps-op-Chromebooks situatie moet een beetje gebruiksvriendelijker geworden over de rest van dit jaar.

Zoals ik heb gezegd in dit overzicht, is de klep een geweldig klein pakket. Accu Asus 90-oa1p2b1000q De onderliggende hardware alle voelt solide, de onboard audio klinkt goed met een koptelefoon en de IPS touchscreen ziet er beter uit dan degene die we hebben ervaren in veel duurdere laptops. Dat is voordat u overwegen dat de klep kan worden een media viewer of een tablet met een twist van het scharnier. Het is een beetje zwaar voor een tablet, maar dat is niet hoe ik voorstellen dat de meeste mensen zullen worden met behulp van deze machine allermeest naar de tijd. Het is goed om de optie te hebben, en het standaardlaptopschermen zijn er geen de fundamentele missie van de klep als een kleine laptop.

Accu Asus 90-NED1B2100Y

 Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Prestaties is de enige plek waar de klep legt een beetje worstelt. Als een platform gaat het om een derde zo snel als de A9-SoC op de iPhone 6S Plus, en er een kloof tussen de prestaties van de machine Rockchip SoC en full-vet x86 CPU's zoals de Core i7-4770HQ in mijn MacBook Pro is. In de echte wereld gebruiken vertalen deze resultaten naar haperingen tijdens het scrollen op veeleisende websites zoals Facebook en Twitter. Lichtere HTML-pagina's zoals TR zijn boterachtig-gladde, though. Zelfs met dat lichte pokiness, ik heb niet het gevoel vreselijk afgeremd door de klep, en ik kon gemakkelijk lopen zo veel tabbladen als ik nodig om in Chrome zonder een chuggy ervaring.

We hebben aanbevolen tegen Chromebooks een tijdlang in onze mobiele aanraders, maar na het gebruik van de klep legt, ik denk niet dat dat voorzichtigheid niet meer past. Goedkope Windows-laptops zijn meestal grote, zware dingen met fijne, langzaam mechanische harde schijven, waardeloze schermen en alle het touw dat Windows de neiging om de gemiddelde gebruiker te hangen zelf met geven. Ja, kunt u Windows "cloudbooks" met kleine SSD's en schamele hoeveelheid RAM-geheugen voor dezelfde prijs als de klep legt, maar ik ben niet zeker dat die machines zou beter een gebruikerservaring bieden. Als u een kleine PC nodig voor basistaken en je OK bent met het runnen van een paar Android apps aan de kant, is de klep een betaalbare, goedgebouwde optie dat goed aan het werk. We hebben voor het testen van een Intel eentraps legt op een bepaald punt om te zien hoe dat combo tarieven.

https://www.stuckmic.com/members/kopenaccu/136-laptop-accu-asus-15g10n373800-kwaliteits-beste-prijs.html

Like it? Share it!


kopenaccu

About the Author

kopenaccu
Joined: April 22nd, 2017
Articles Posted: 14

More by this author