Κρέμες προσώπου - Μάθετε τη διαφορά

Posted by Connor Moore on July 19th, 2017

Το σύμπαν της υγιούς επιδερμίδας φορτώνεται από οργανισμούς που μεταδίδουν τα στοιχεία τους για να είναι οι καλύτερες προσώπου κρέμες προσβάσιμες στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η έκφραση αυτή, πραγματικά; Ποιες είναι οι καλύτερες κρέμες προσώπου που αναμένεται ότι θα επιτύχουν για τους αγοραστές; Δώστε μας την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτή την έρευνα διερευνώντας γιατί οι άντρες και οι κυρίες ψάχνουν ακόμη και να αντιμετωπίσουν κρέμες.

Το πρόσωπο είναι φαινομενικά το πιο επιτακτικό κομμάτι του σώματος για το πρόσωπο δείχνει τα άτομα ενός ανθρώπου Δαφνέλαιο. Με αυτόν τον τρόπο, έρχεται σαν πενιχρή έκπληξη ότι κυρίες αρχίζουν να κυνηγούν για τις καλύτερες κρέμες προσώπου ακριβώς από το ρόπαλο. Με τις καλύτερες κρέμες προσώπου εννοούμε εκείνες τις κρέμες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις του δέρματος και όχι έξω και έξω. Ότι τα υγιή δερμάτινα αντικείμενα που παραδίδονται από τους οδηγούς συχνά απαντώνται ώστε να μην επικρατούν όσον αφορά τη διάθεση μη ελκυστικών ελαττωμάτων, σπυριών ή ουλών. Αυτό πιθανότατα συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι το αντικείμενο που έχει παραληφθεί δεν περιλαμβάνει τα δυναμικά εξαρτήματα που αντικατοπτρίζουν τα συγκεκριμένα θέματα.

Ας ξεκαθαρίσουμε αρχικά μερικούς μύθους όσον αφορά τις υποτιθέμενες ικανότητες των καλύτερων κρέμες προσώπου στην αγορά. Οι αγγελίες που περιλαμβάνουν άντρες και κυρίες με απίστευτα λογικές εμφανίσεις βυθίζουν τη σκηνή. Τέτοιου είδους διαφημιστές ανεβάζουν την πυρκαγιά ζητώντας αφελείς νεαρές κυρίες επίσημα απαλλαγμένες από τη σκηνή για να φωνάξουν έξω για λογικό δέρμα. Παρά τα ατελείωτα αντικείμενα αριστείας που εγγυώνται ομαλή λευκή ή χιονάτη επιδερμίδα, η αλήθεια παραμένει ότι οι κρέμες στην αγορά είναι ευάλωτες σε αυτόν τον τομέα. Η σύνθεση διαχειρίζεται ουσιαστικά τις ιδιότητες και δεν μπορεί να ρυθμίσει τα κληρονομικά καλλυντικά, ούτε κανονικά ούτε τεχνητά.

Οι κρέμες που πλημμυρίζουν την αγορά μπορούν να κάνουν ελάχιστα περισσότερο από να επηρεάσουν το καλύτερο στρώμα της επιδερμίδας. Το απορρυπαντικό σε αυτά τα αντικείμενα επηρεάζει το καλύτερο στρώμα του δέρματος του προσώπου για να το κάνει πιο ελαφρύ. Η μελανίνη, η βιολογική ουσία που είναι υπεύθυνη για τον τόνο της επιδερμίδας, εδραιώνεται στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος και τα άτομα των καλύτερων διαθέσιμων κρέμες είναι πάρα πολύ τεράστια για να διεισδύσουν στο δέρμα του προσώπου. Γι 'αυτό είναι κατάλληλο να οδηγεί μακριά από το χαρακτηριστικό δέρμα δεν θα μπορούσε να φροντίζει λιγότερο αντικείμενα ή προϊόντα φροντίδας ομορφιάς που εγγυώνται την ευπρέπεια σε μια εβδομάδα ή δεκαπενθήμερο. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι αυτά τα αντικείμενα μεγαλοπρέπειας, παρά το ότι ισχυρίζονται ότι είναι οι κρέμες προσώπου γύρω από την περιοχή, είναι βέβαιο ότι θα περιέχουν περιττές ενδείξεις ασβεστίου που είναι ορισμένες που διαταράσσουν το δέρμα.

Οι καλύτερες διαθέσιμες κρέμες προσώπου μπορεί να επικρατήσουν σε σχέση με το να σας δώσουν αυτό το απαλό δέρμα με την πιθανότητα ότι είναι κατασκευασμένα από τα σωστά εξαρτήματα στερέωσης. Οι καλύτερες κρέμες στην αγορά είναι εκείνες που περιέχουν χαρακτηριστικές στερεώσεις, για παράδειγμα, φυτική γλυκερίνη, έλαια μέντας και ούτω καθεξής που είναι ισχυρά για να κάνουν την επιδερμίδα λεία. Ακριβώς στην πιθανότητα να περιέχουν τις σωστές συνδέσεις, για παράδειγμα, νόμιμα μέτρα από διαφορετικές βιταμίνες, θα ήταν σε θέση πραγματικά να είναι γνωστή ως οι μεγάλες προσώπου κρέμες προσβάσιμες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: -Πρωτεινη ογκου

Like it? Share it!


Connor Moore

About the Author

Connor Moore
Joined: November 5th, 2016
Articles Posted: 196

More by this author