Artistiset puvut

Posted by Minni92 on November 15th, 2017

Tulevana talvena puvut ja pikkutakit saavat astetta rennomman ja taiteellisemman ilmeen. Muodin ykkösnimet pelaavat erilaisilla leikkauksilla, kuvioilla, sekä fantastisilla yksityiskohdilla luodakseen huolettomia mutta samalla elegantteja lookkeja. Voimme ottaa mallia monista tähdistä, kuten esim. Nick Cannonista, joka on todellinen mestari tällä alalla!

Mielikuvitusta ja tyylikkyyttä

Syksyllä ja talvella 17-18 puvut ja muut tyylikkäät vaatteet tulevat saamaan chicin, mutta hieman normaalia huolettomamman ilmeen. Vaatteiden lisäksi tämä sama suuntaus tulee koskemaan myös jalkineita! Kävelykengät tulevat pysymään elegantteina ja ensiluokkaisista materiaaleista valmistettuina, mutta samalla ne omaavat rennot linjat ja yksinkertaiset värit. Mielikuvitusta ja fantasiaa, riittää kun valitset omasi!

Laukut ja lompakot herrasmiehille

Aktiivinen ja muotitietoinen herrasmies ei unohda taatusti hankkia itselleen laadukasta salkkua tai kaunista lompakkoa Huippumerkit ovat täynnä ideoita tänä kautena ja ne kääntävät päämme toinen toistaan laadukkaammilla ja trendikkäämmillä, ensiluokkaisista materiaaleista valmistetuilla luomuksillaan.

Puku pykälään ja menoksi!

Tällä kaudella teemme kuten Nick Cannon ja hylkäämme liian virallisen ilmeen omaavat puvut. Luodaksemme astetta coolimman lookin, pelaamme rennoilla leikkauksilla, upeilla kuvioilla, sekä mielikuvituksellisilla yksityiskohdilla.

Like it? Share it!


Minni92

About the Author

Minni92
Joined: November 10th, 2017
Articles Posted: 2

More by this author