Accu Compaq Presario cq62

Posted by kopenaccu on December 10th, 2017

Hoewel de Accu Compaq Presario cq32 (2UB46EA # Abd) niet kan een test bereik tot een maximum, de 13.3,-Zoller zal een plaats in de top 3 van onze notebook Leaderboards veilig te stellen. Dit is met name het gevolg van de Fair Price-performance ratio en de consequent positieve testresultaten. Of het nu gaat om prestaties, apparatuur, ergonomie of mobiliteit-de Probook laat overal een grote indruk achter. Alleen met het display vinden we kleine zwakheden, die echter, janken op het hoogste niveau.

De behuizing, die is gemaakt van geborsteld aluminium, heeft een hoge kwaliteit beroep, niet in het minst vanwege de elegante zilver-a-cover. Als het apparaat slechts 23 millimeter dik is, zal het zwarte verlichte toetsenbord zichtbaar zijn. Dankzij zijn grote beroerte en aangename contra-druk, is het ideaal voor veel schriftgeleerden. Afgezien van een minimale stotteren in de verticale (die nauwelijks merkbaar is in het dagelijks leven), is er niets mis met de Mauser beweging. Integendeel: de geïntegreerde vingerafdruksensor verlengt de Probook tot een praktische, betrouwbare Unlock.

In Probook, Accu Compaq Presario cq42 Californische beroepen op een Core i5 8250U van de huidige Kaby-Lake Refresh Generation op 1,6 GHz. De prestaties van de quad-core in het dagelijks leven is overtuigend, dat is niet het minst te wijten aan de sterke Turbo Boost van maximaal 3,4 GHz. Dit maakt de notebook nu de laatste koopjes om Saturnus te ontdekken! Niet alleen voor kantoor-en Internet taken, maar ook voor multimediataken en eenvoudige spelletjes.

Zelfs complex beeld en elementaire videobewerking is geen probleem dankzij 16 Gbyte DDR4-RAM. Dit bevestigt ook onze benchmark "PC Mark 7". Hier, de Probook bereikt uitstekende 6.043 punten en eindigt net achter de top Accu Compaq Presario cq56 met 6.236 punten (zie prijs vergelijking). Vergelijkbaar met deze, de HP laptop onder belasting blijft aangenaam stil. Degenen die nauw luisteren, echter, waarnemen een zeer hoog-frequented Coil zoemen in een rustige omgeving. Daarom moet je niet bemoeien met dergelijke geluiden.

De uitstekende hardware nu Ontdek de laatste koopjes op Saturnus! Voltooit een snelle SSD met 512 GByte opslagruimte. Als dit niet genoeg is, kun je externe harde schijven aansluiten via de drie USB-3,0 poorten. Secundaire monitoren kunnen worden aangesloten op elk moment via de geïntegreerde HDMI-en VGA-poort en in het Internet via WLAN-AC of Gigabit LAN.

De 13,3-inch grote FHD IPS panel (1.920 x 1.080 pixels) van de Accu Compaq Presario cq62 zou worden voorbestemd voorbeeld-en video-editing met zijn sterke Intel-processor en 16 Gbyte geheugen-echter, video-editing ontbreekt de nodige grafische kaart en bruikbare beeldbewerking is de sRGB-kleurruimte dekking met slechts 64 procent iets, maar ideaal. De dambord contrast van 168 tot 1 en de hoek van de weergave stabiliteit zijn prima. De maximale helderheid kan ook iets beter. Hier meten we goed 257 candela per vierkante meter, maar voor notebooks van deze prijsklasse zijn de waarden regelmatig meer dan 300 cd/m².

De kleine zwaktes van het display zijn snel vergeten dankzij de uitstekende levensduur van de batterij. In de gesimuleerde kantoor verrichting met occasionele onderbrekingen (zoals in het dagelijkse leven), duurt het Probook bijna 11,5 uren.  In constante video verrichting bij middelgrote Helligkeisstufe is slechts na 10:21 uren van het sluiten. Beide zijn grote lopende tijden dat slechts een paar apparaten in onze notebook leaderboard overtreffen. De goede mobiliteit voltooit het lage totale gewicht slechts 1,5 kilogram. In totaal, de Probook 430 G5 is een grote waarde voor je geld, ondanks de trotse prijs van iets minder dan 1.000 euro.

We hadden kunnen voorspellen dat HP zijn laptop lineup zou vernieuwen na Intel introduceerde haar 8e generatie Core processor familie in mobiele vorm (Kaby Lake Refresh, of Kaby Lake-R, niet te verwarren met koffie meer op het bureaublad). Bij uitbreiding, onze kristallen bol, als we er een had, zou ook hebben ons verteld de nieuwe lineup zou sneller zijn dan de vorige generatie, vooral in multi-threaded toepassingen waar de upgrade van een Dual-Core 7e generatie CPU naar een Quad-Core 8e generatie chip zou betalen de grootste dividenden. Maar wat we niet hadden kunnen voorzien is dat subtiele veranderingen dan het omwisselen van de motor die drives zijn systemen zou optellen tot een merkbaar superieure ervaring. Spoiler-het deed.

Like it? Share it!


kopenaccu

About the Author

kopenaccu
Joined: April 22nd, 2017
Articles Posted: 14

More by this author