Haartransplantaties Turkije - Uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen

Posted by excellentmedicaltravel on March 22nd, 2018

Haartransplantatie in Turkije

De meeste mensen die een haartransplantatie overwegen, kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Een haartransplantatie is een erg gewilde behandeling. Veel bekende Nederlanders hebben gekozen voor een haartransplantatie en mede hierdoor rust er geen taboe meer op de behandeling. Door de toegenomen populariteit is er ook sprake van een toegenomen aantal haartransplantatie klinieken. Welke voordelen heeft een haartransplantatie in Turkije? En wat is de beste haartransplantatie kliniek van Turkije?

Haartransplantatie in Turkije of Nederland?

Als u twijfelt tussen een behandeling in Nederland of in Turkije, raden we altijd aan de voordelen en nadelen tegen elkaar af te wegen. Een haartransplantatie in het buitenland, bijvoorbeeld in Turkije, is mogelijk tegen zeer scherpe tarieven. De reden dat mensen kiezen voor een haartransplantatie Turkije, is niet alleen de prijs maar ook de uitstekende kwaliteit van de behandeling. Een haartransplantatie in Turkije brengt dus verschillende voordelen met zich mee.

Wanneer u last krijgt van haaruitval, zijn er diverse behandelingen beschikbaar die uitkomst kunnen bieden. Voordat er echter voor een specifieke behandeling wordt gekozen, is het belangrijk dat eerst de oorzaak van de haaruitval vast wordt gesteld. De reden van haaruitval is vaak genetisch bepaald. Het gaat dan om alopecia androgenetica, ook wel erfelijke haaruitval genoemd. Bij zowel mannen als vrouwen is dit ongeveer 90 procent van de gevallen zo. Soms gaat het ook om een combinatie van factoren. Wellicht heeft u bijvoorbeeld een tekort aan bepaalde essentiële voedingsstoffen voor het haar.

Erfelijke haaruitval wordt veroorzaakt door het hormoon DHT. DHT zorgt ervoor dat de haren steeds sneller in de rustfase komen en bovendien steeds zwakker terug groeien. In eerste instantie wordt het haar daardoor minder lang en dunner. Uiteindelijk zal de haar helemaal niet meer zichtbaar zijn en ontstaat er dus kaalheid.

Haargroeimiddelen of haartransplantatie?

Er zijn in Nederland verschillende haargroeimiddelen verkrijgbaar. Sommige haargroeimiddelen zijn eenvoudig verkrijgbaar via bijvoorbeeld de kapper of een webshop. Het gaat dan echter vaak wel om niet wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen. De wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen worden normaliter alleen verstrekt via de huisarts of dermatoloog. Omdat haargroeimiddelen serieuze bijwerkingen kunnen hebben, zullen niet alle specialisten deze medicijnen snel voorschrijven. Maak zelf ook altijd een bewuste afweging van de voor- en nadelen van dergelijke haargroeimiddelen.

Haar dat verloren is gegaan, zal niet meer terug komen dankzij haargroeimiddelen. U bent in dit geval aangewezen op een haartransplantatie. Als u kiest voor de FUE haartransplantatie, worden de grafts één voor één uit het donorgebied verwijderd. Vervolgens kunnen ze geïmplanteerd worden in het gebied waar u te weinig haar heeft. Haargroeimiddelen zijn soms goed te combineren met een haartransplantatie. Als u hier vragen over heeft, kunt u hiervoor terecht bij uw huisarts, dermatoloog of de arts van onze kliniek.

Haartransplantatie in Turkije: kies voor Excellent Medical Travel.

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie Nederland’ bij ons een kennismakingsgesprek inplannen voor een haartransplantatie? U kunt met ons uw situatie bepreken en uw verwachtingen en wensen voorleggen. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel ons of mail voor een consult naar info@haartransplantatie-in-turkije.com

Bekend en onbekend Nederland kiest voor ons, om de volgende redenen:

Excellente haartransplantatie

Gratis en vrijblijvend eerste consult

Meer dan 14 jaar ervaring

Meer dan 4.500 haartransplantaties uitgevoerd

Eerlijk en professioneel advies

Voor meer informatie Klik hier  - >>Wenkbrauw Transplantatie