monitorizare flota auto

Posted by Thomas Shaw on April 22nd, 2018

monitorizare flota - We are SAM CREATIVE SOLUTIONS SRL, a company which started in 2014 and which proposed to change the concept of GPS tracking in Romania. ProGPS is a SaaS international platform developed by Gurtam company from Belarus, which we managed to bring in Romania since 2014. The main purpose was to differentiate the standard tracking solution from one cutting-edge technology platform which can satisfy any requirement. This is how we managed in just 3 years to reach more than 500 customers in Romania and over 100 outside.

Suntem SAM CREATIVE SOLUTIONS SRL, o firma infiintata in anul 2014, care si-a propus sa schimbe conceptul asupra ideii de localizare prin GPS a flotelor auto. ProGPS este o platforma internationala dezvoltata de catre compania Gurtam din Belarus, pe care am reusit sa o aducem si in Romania, inca din 2014. Scopul a fost sa diferentiem solutia standard de una de ultima generatie si care poate indeplini orice cerinta. Asa am reusit, ca in 3 ani sa ajungem la peste 500 de clienti in Romania si peste 100 in afara.

Principalele caracteristici ale acestei platforme sunt: precizie, securitate si viteza. Aplicatia a inceput sa fie dezvoltata inca din anul 2002 de catre un grup de dezvoltatori care au lucrat la sistemul de tracking "AtlantSatellite" sustinut de "International Automobile Holding" din Minsk. Configurarea platformei se bazeaza pe anii de experienta obtinuti din colaborarea cu diferite business-uri si organizatii. In momentul de fata, la nivel global solutia ProGPS este folosita de peste 5000 de companii in peste 100 de tari, din ORICE domeniu de activitate.

ProGPS impreuna cu Gurtam ofera cea mai flexibila, sigura si multifunctionala solutie pentru monitorizarea prin GPS a flotei auto si nu numai. Dupa mai mult de 10 ani de succes in industria telematica, Gurtam a devenit lider mondial. Compania este recunoscuta pentru raportul calitate/pret si in permanenta este dezvoltata pentru a intampina cerintele cele mai complexe ale clientilor. Datorita acestor solutii, in momentul de fata platforma gazduieste mai mult de 400 000 unitati.

ProGPS-Wialon Logistics este o aplicatie integrata in platforma de monitorizare prin gps ProGPS, care ajuta la managementul si analiza stagiilor de pregatire si livrare a marfurilor.

Cu alte cuvinte, este o aplicatie recomandata serviciilor de dispatching (logistica, distributie si curierat). Aplicatia permite executarea unei game largi de task-uri in zona logistica. De asemenea va ajuta sa economisiti, deoarece accesul la aceasta aplicatie este inclus in pretul de abonament.

- managementul transportului

- optimizarea procesului de livrare

- reducerea costurilor

Acest serviciu oferit de ProGps clientilor sai, fara taxe in plus, cuprinde o interfata WEB pentru dispeceri si o aplicatie mobila, pentru soferi sau agenti de teren. De asemenea interfata este tradusa si in limba Romana.

Versiunea web, asigura o gestionare eficienta a procedurilor de operare: ordinele de plasare, planificarea si alocarea comenzii, optimizarea rutelor, monitorizarea procesului de livrarea si coordonare. Versiunea pentru dispeceri este disponibila ca aplicatie in interfata web.

Like it? Share it!


Thomas Shaw

About the Author

Thomas Shaw
Joined: March 17th, 2018
Articles Posted: 11,324

More by this author