Engleska i Belgija ?ele zgrabiti drugu?

Posted by arsexiangne on June 25th, 2018

Engleska je 6-1 pobijedila Tunisu. Kao što se i očekivalo, Nogometni Dres Belgija i Engleska udru?ile su se u ruke nakon druge momčadi. Sljedeća je suspenzija da dvije momčadi koje se mogu kvalificirati kao prvi tim, Međutim, zbog ogromne popularnosti ovog Svjetskog kupa, U prvoj polovici godine mogu postojati ostaci mnogih divova. U drugoj polovici, to mo?e biti samo jedan od tradicionalnih heroja Portugala ili Španjolaca. Dakle, posljednji krug natjecanja između Engleske i Belgije na ljestvici mo?e biti vrlo suptilan.

Naprotiv, druga polovica bit će mnogo jednostavnija. Ako Portugal dobije momčad na prvom mjestu, Ući će u donju polovicu. Tada se mogu pojaviti i drugi timovi poput Hrvatske i Meksika. Postoji samo nekoliko divova u pravom smislu. Dakle, bilo da su to Belgija ili Engleska, svakako je po?eljnije ulaziti u drugu polovicu.

Trenutno, Dres Engleska i Belgija imaju isti broj ciljeva i ciljeva. Dakle, ako Engleska ?eli igrati drugo u skupini, Izgubit će u Belgiju. Osim toga, u slučaju kravate, Kako bi izračunao fair play bodove za obje strane, Drugim riječima, ekipe s manje ?utih i ?utih karata bit će na prvom mjestu. Postoje strani prijatelji koji pjevaju: "Engleska ne ?eli izgubiti Belgiju. Samo uzmite nekoliko ?utih kartica. "

Like it? Share it!


arsexiangne

About the Author

arsexiangne
Joined: December 23rd, 2017
Articles Posted: 32

More by this author