Hur hemtrevligt ?r ditt trapphus?

Posted by Maria Palmer on September 18th, 2018

Hur trivs du där hemma? Är ditt trapphus rent och inbjudande? Ibland är det verkligen de små detaljerna som gör stor skillnad. låt mig dela med mig av min senaste upplevelse. Jag bor i en bostadsrätt med många våningar så hos oss finns det ett trapphus med många plan. Jag måste säga att jag är imponerad av vår hyresvård, för vårt trapphus är så otroligt välskött. Vi har fina entrémattor, målningar, växter och annat i gångar och trapphus. Man känner liksom en hemtrevlig känsla redan i trapphuset!

 

Så här har jag aldrig haft det förut. Jag möts alltid av ett rent och inbjudande trapphus, även mitt i vinterslasket. Värden har verkligen anlitat ett proffs på trappstädning. Det doftar alltid gott, men lagom, inte som att någon har hällt ut rengöringsmedel i trappen. Där jag bodde innan, där anlitade de ingen för trappstädning utan det var vi hyresgäster som ansvarade för att det blev städat. Tanken var att vi skulle turas om, men många struntade i det och smet ifrån det. Sedan stank det alltid rök, det var mindre trevligt. Så det är verkligen så mycket bättre här, vilken skillnad!


Maria Palmer

About the Author

Maria Palmer
Joined: July 27th, 2018
Articles Posted: 4

Claim 1 FREE Stock! No Purchase Necessary!
You have a 100% chance of receiving one free stock! Click to claim and have a chance to get one share of Facebook, Visa, Microsoft and others for free!
FREE App - Earn up to 25/gal cash back on gas!
Download this FREE app and earn cash-back when you buy gas, groceries and food! 100% FREE to join and FREE to earn cash back on your everyday purchases!
Quality Office Furniture USA Shipped Direct - Madison Liquidators
Nationwide vendor of quality office furnishings including Desks, Office Chairs, Conference Tables, Cubicles and more!
Earn HNT Tokens with a Helium Hotspot!
Pre-Order a Helium hotspot and earn HNT tokens that are redeemable for USD. Set it and forget it!
Lolli: Earn Free Bitcoin When You Shop Online!
Lolli is a rewards application that gives you bitcoin for shopping at your favorite online stores.
Fold - Earn free bitcoin when you shop
Earn bitcoin cashback rewards when you shop at top retailers, including Amazon, Uber, Starbucks, Chipotle, and more. Download the app, sync your payment method and start earning bitcoin today!