Obd2 Bluetooth Elm327 - Tot cetrebuiesăștiți

Posted by obdeleven on April 4th, 2019

Obd2 Bluetooth Elm327 este un microcontroler care transmite date întredispozitivuldvs. șivehiculelecompatibile cu OBD2. Interpreteazășitransferăinformații de la unitateaelectronică de control a vehiculului (ECU) la un obiect gadget Windows, Mac OS, Android sau iOS. La sfârșitulzileivăoferășansasăcontinuațisărulațidiagnostice la bord direct de la PC, telefonmobilsautabletă.


Până la mijloculanilor 90, fiecare constructor de autovehiculeaveapropriilemodeleșiconvenții OBD. Experțiișimecanicii auto DIY au avut un timpneplăcut, rămânândconștienți de inovația care evolueazăîn mod regulat. Pentru a exacerbasituația, instrumentele OBD au fostexcesiv de costisitoarepentruspecialiștii de la umbreleșicopacii.
Cei care eraumoderat de la distanță nu oferăaproapenicioadministrare. Ceamai mare parteaacestora nu a pututarăta PID-urisau nu a făcutnimic din trecuttrăgândcoduri de neplăcere. Cu toateacestea, în 1996, a fostprezentatstandardul OBD2.


Cu aceasta au venitusurintainstrumentelor OBD care au incadratgauraanaliticapentruproprietarii de autovehiculesimecanicicompetenti. Printrenumeroaseletipuri de gadget-uriestemicrocontrolerul ELM327.
De ceaveținevoie de un scaner auto de diagnosticare?
Dintretoateinovațiile din segmentulauto, de-a lunguldeceniilor, o excepțieprintrecelemai utile pentrucumpărătorișispecialiști auto, a fostcomputerizareasegmentelorvehiculului. Utilizând o programarespecifică ca un scaner de diagnosticare a mașinii, dispozitivele indicative ale vehiculelorindică rapid și cu precizieemitereazonelorînmotorulunuivehiculsauînaltăparte, datorităprocesoarelorimplicite, microcipurilorșisenzorilor.
Cum funcționează Obd2 Bluetooth Elm327?
Fărăîndoială, Obd2 Bluetooth Elm327 estecelmai bun instrument de scanare de pe piață.


În general, o interfață ELM327 stecompusa din 3 parti..Primulestecipul ELM327. Acestaeste un circuit coordonat care esteevaluat la 4MHz. Este creierul din spateleîntregului gadget disponibil la nivel local motivațiasaeste de a schimbainformația de la ECU într-un aranjament care poate fi înțeles de gadget-urile de procesareactuală.


A doua sub-parteestearanjamentulconectorilor de tensiuneelectrică. Capacitatealoresențialăeste de a distingediferitele cadre de la bord ale unuivehicul care utilizeazăproprietățilelor de tensiuneremarcabile. De exemplu, o interfață ELM327 poaterecunoaștecadrul EVAP din cadrulcombustibiluluiutilizândconectoriielectrici de tensiune. Acestea sunt în mod normal date ca convenții ca CAN, K / L sau PWM / VPN.
La final, există o mulțime de conectori de tensiunepentru PC. Acestea fac ca un conector ELM327 să-șiadaptezedimensiunileelectrice la cele ale unui gadget PC (PC, telefonmobilsautabletă). Făcând ca atareconectorulși PC-ul pot transmiteeficient.


Cumparati Obd2 Bluetooth Elm327 numai de la obdeleven.ro
Obdeleven.ro estecelmai bun furnizor de Obd2 Bluetooth Elm327. Cumpărațicelmai bun instrument de scanarenumai de la o companieîn care putețiaveaîncredereșicare oferatuturorcelemaibuneserviciipentruclienți. Misiunea Obdeleven.ro este de a satisfacetoateașteptărilecumpărătorilor din România. Sunați 0729 264 271 astăzișiaflațimaimultedespreele. Pentru mai multe informații vizitați aici : https://obdeleven.ro


obdeleven

About the Author

obdeleven
Joined: April 4th, 2019
Articles Posted: 2

Lolli: Earn Free Bitcoin When You Shop Online!
Lolli is a rewards application that gives you bitcoin for shopping at your favorite online stores.
Fold - Earn free bitcoin when you shop
Earn bitcoin cashback rewards when you shop at top retailers, including Amazon, Uber, Starbucks, Chipotle, and more. Download the app, sync your payment method and start earning bitcoin today!
CryptoTab Browser - Easy way for Bitcoin Mining | CryptoTab Browser
CryptoTab Browser is the world's first web browser with built-in mining features. Familiar Chrome user interface is perfectly combined with extremely fast mining speed. Mine and browse at the same time!
FREE Android & iOS App - Get Paid to Explore!
The COIN app is a revolutionary new app that pays you to explore the world! Download it today and start earning while you are on the go!
Share Your Internet Connection & Get Paid
HoneyGain is compatible for desktop computers, Android and iOS and pays you when you share your internet connection!
Store Bitcoin and a Earn Passive Income
Miny CC allows you to store your Bitcoin, Litecoin and Ethereum on their platform and pays you 10%-19% in monthly returns based on your stake.