Obd2 Bluetooth Elm327 - Tot cetrebuiesăștiți

Posted by obdeleven on April 4th, 2019

Obd2 Bluetooth Elm327 este un microcontroler care transmite date întredispozitivuldvs. șivehiculelecompatibile cu OBD2. Interpreteazășitransferăinformații de la unitateaelectronică de control a vehiculului (ECU) la un obiect gadget Windows, Mac OS, Android sau iOS. La sfârșitulzileivăoferășansasăcontinuațisărulațidiagnostice la bord direct de la PC, telefonmobilsautabletă.


Până la mijloculanilor 90, fiecare constructor de autovehiculeaveapropriilemodeleșiconvenții OBD. Experțiișimecanicii auto DIY au avut un timpneplăcut, rămânândconștienți de inovația care evolueazăîn mod regulat. Pentru a exacerbasituația, instrumentele OBD au fostexcesiv de costisitoarepentruspecialiștii de la umbreleșicopacii.
Cei care eraumoderat de la distanță nu oferăaproapenicioadministrare. Ceamai mare parteaacestora nu a pututarăta PID-urisau nu a făcutnimic din trecuttrăgândcoduri de neplăcere. Cu toateacestea, în 1996, a fostprezentatstandardul OBD2.


Cu aceasta au venitusurintainstrumentelor OBD care au incadratgauraanaliticapentruproprietarii de autovehiculesimecanicicompetenti. Printrenumeroaseletipuri de gadget-uriestemicrocontrolerul ELM327.
De ceaveținevoie de un scaner auto de diagnosticare?
Dintretoateinovațiile din segmentulauto, de-a lunguldeceniilor, o excepțieprintrecelemai utile pentrucumpărătorișispecialiști auto, a fostcomputerizareasegmentelorvehiculului. Utilizând o programarespecifică ca un scaner de diagnosticare a mașinii, dispozitivele indicative ale vehiculelorindică rapid și cu precizieemitereazonelorînmotorulunuivehiculsauînaltăparte, datorităprocesoarelorimplicite, microcipurilorșisenzorilor.
Cum funcționează Obd2 Bluetooth Elm327?
Fărăîndoială, Obd2 Bluetooth Elm327 estecelmai bun instrument de scanare de pe piață.


În general, o interfață ELM327 stecompusa din 3 parti..Primulestecipul ELM327. Acestaeste un circuit coordonat care esteevaluat la 4MHz. Este creierul din spateleîntregului gadget disponibil la nivel local motivațiasaeste de a schimbainformația de la ECU într-un aranjament care poate fi înțeles de gadget-urile de procesareactuală.


A doua sub-parteestearanjamentulconectorilor de tensiuneelectrică. Capacitatealoresențialăeste de a distingediferitele cadre de la bord ale unuivehicul care utilizeazăproprietățilelor de tensiuneremarcabile. De exemplu, o interfață ELM327 poaterecunoaștecadrul EVAP din cadrulcombustibiluluiutilizândconectoriielectrici de tensiune. Acestea sunt în mod normal date ca convenții ca CAN, K / L sau PWM / VPN.
La final, există o mulțime de conectori de tensiunepentru PC. Acestea fac ca un conector ELM327 să-șiadaptezedimensiunileelectrice la cele ale unui gadget PC (PC, telefonmobilsautabletă). Făcând ca atareconectorulși PC-ul pot transmiteeficient.


Cumparati Obd2 Bluetooth Elm327 numai de la obdeleven.ro
Obdeleven.ro estecelmai bun furnizor de Obd2 Bluetooth Elm327. Cumpărațicelmai bun instrument de scanarenumai de la o companieîn care putețiaveaîncredereșicare oferatuturorcelemaibuneserviciipentruclienți. Misiunea Obdeleven.ro este de a satisfacetoateașteptărilecumpărătorilor din România. Sunați 0729 264 271 astăzișiaflațimaimultedespreele. Pentru mai multe informații vizitați aici : https://obdeleven.ro


obdeleven

About the Author

obdeleven
Joined: April 4th, 2019
Articles Posted: 2

YoBit Crypto Exchange
Register Now and get 1700 Free Dollars! Buy and sell Ethereum (ETH) on YoBit Exchange!
CryptoBits.Directory - Your Gateway to Crypto!
Directory filled with some of the best crypto based websites and exchanges available! Signup and get a copy of your own free referral directory!
The ONLY Vital Credit Card
Earn 5% Cash Back on all of your purchases plus additional cashback for sharing the offer with your friends and family! This is the ONLY credit card you need! Competitive APR's, No annual fee, Elegant Metal Card Design!
CryptoKnight Capital - Earn Crypto on Auto-Pilot!
Start investing safely in crypto when you follow our automated cryptocurrency trading portfolios. Let us do the work and earn you money!
Claim 1 FREE Stock! No Purchase Necessary!
You have a 100% chance of receiving one free stock! Click to claim and have a chance to get one share of Facebook, Visa, Microsoft and others for free!
FREE App - Earn up to 25/gal cash back on gas!
Download this FREE app and earn cash-back when you buy gas, groceries and food! 100% FREE to join and FREE to earn cash back on your everyday purchases!