νιπτηρες μπανιου

Posted by nemarampunavat on June 24th, 2019

Όροι χρήσης

Προσωπικά δεδομένα

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η εταιρεία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οιανδήποτε επεξεργασία αυτού.

Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.

Τρόποι Πληρωμής

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της S-BATH δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Σε περίπτωση που στην περιοχή σας υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώστε απευθείας κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας. Η επιπλέον επιβαρύνση για τις αποστολές με αντικατοβολή είναι 3€, τα οποία αποδίδονται στην Εταιρεία Μεταφορών ή Ταχυμεταφορών (Courier).

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από το κατάστημα μας.

δ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

i) E.F.G. EUROBANK-ERGASIAS: 0026.0238.2302.00.860648 / GR.1602.60375.0000.26.0375.14.0100274539

ii) ALPHA BANK: 192.00.23.10008940 / GR.38.0140.1920.1920.0231.0008940

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-6717730. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ε) Πληρωμή μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας PayPal

Από τους πιο ασφαλής τρόπους παγκοσμίως μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας. H S-BATH.gr είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της PayPal.

 Visit for: https://s-bath.gr/epipla-mpaniou-niptires/niptires-mpaniou.html

Like it? Share it!


nemarampunavat

About the Author

nemarampunavat
Joined: April 30th, 2019
Articles Posted: 408

More by this author