TRENINGSROM BEDRIFT

Posted by MichealH Alexander on September 13th, 2019

Lavere sykefravær, bedre humør, økt konsentrasjon og mer overskudd. Et treningsrom på jobben er en sikker oppskrift for et bedre fellesskap og trivsel på arbeidsplassen, det er derfor flere og flere arbeidsgivere investerer i helsen til sine ansatte.

Vurderer dere et trimrom i borettslag eller sameie gjør dette også leilighetene mer attraktive på boligmarkedet.

Når vi skal innrede et treningsrom for en bedrift er det viktig å tenke på alle brukerne slik at både de mest aktive og erfarne får gjort favorittøvelsene sine med frivekter, samtidig som det er et lavterskel tilbud med styrkeapparater for nybegynnere. Utstyr for sirkeltrening skaper god motivasjon og fellesskap. Noen bedrifter har også spinning-sal som er en god fellesaktivitet.

Gode tredemøller er viktig å ha på plass, vi tilbyr smørefrie tredemøller med gode garantier så dere unngår unødvendig nedetid på tredemøllene. Ellipsemaskiner brukes ofte av brukere som liker å trene 2 og 2 sammen, derfor anbefaler vi å kjøpe disse i par. Mange sverger også til den gode gamle romaskinen, vi tilbyr romaskiner med interaktivt display som også har feste til mobiltelefon.

Vi leverer også alt ekstrautstyr dere trenger, slik som treningsstrikker, treningsmatter, fitnessballer, slynger, oppbevaringsløsninger for å holde det ryddig med mer.

Dersom dere ønsker gummigulv leverer og installerer vi også dette.

Nøkkelpersoner i bedriften vil få opplæring i bruk av utstyret. Om ønskelig kan vi også tilby private PT-timer og fysioterapeuter som kommer til deres bedrift.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud tilpasset bedriftens ansatte, vi kommer gjerne på befaring til dere og tegner opp en plantegning med utstyret til dere.

Like it? Share it!


MichealH Alexander

About the Author

MichealH Alexander
Joined: September 11th, 2019
Articles Posted: 1,627

More by this author