Som El-Radiator Til At Vælge Til Små Rum?

Posted by basshopper on October 24th, 2019

I udformningen af et hjem, de mange elementer, der skal integreres for at holde fast til dit behov og dine ønsker. Du vil have store vinduer, en rummelig og veludstyret køkken, et afslapningsområde på loftet, har et badekar og en bruser i badeværelset osv. En detalje er ofte glemt, men det er lige så vigtigt som resten: placering af ovnen. Heldigvis er der el-radiatorer er designet specielt til små rum.

BTUs, eller British Thermal Komponenter er anvendt for at sammenligne beløb af varme, der produceres ved hjælp af en elektrisk plads varmelegeme og bør be anvendes i vurdering af de varme output af diverse modeller. Angivelse de område af BTUs du har brug for bygger on de området bliver opvarmet, hvor det s beliggende, hvordan nå dit hjem er coated og andre faktorer. Der vil støtte du med dette dig kan hoved til mindst én eller flere af de online BTU regnemaskiner, Ecoheat S Meninger.

Den elektriske baseboard radiator
Den elektriske baseboard varmelegeme er en vandret radiator reduceret i højden . Opmærksomhed, den kjole ikke gøre munk. Fodpaneler radiator er lille men, ultra-effektive, som det fremgår af modellen Aterno. Dens enhed med inerti-teknologi giver dig det bedste af el-varme. Det kombinerer de beføjelser, af tre teknologier:

* konvektion,
* Akkumulering,
* Stråling.

Takket være sin unikke system, plint el-radiator er i stand til at gemme en stor mængde varme, at det genskaber en ensartet og kontinuerlig måde.

Den Aterno radiator sparer energi og samtidig forbedre din termisk komfort. Det er afprøvet ved hjælp af en intelligent elektronisk termostat. Fjernbetjening og trådløse, det er placeret i god afstand fra ovnen for at give dig den ønskede temperatur til en halv grad. Denne kontrol box har også flere programmet spænder. Du kan indstille den varme perioder i henhold til din tidsplan. Hver kalorie, der produceres, er perfekt brugt.

Den lodrette køler
Fodpaneler radiator dias under et stort vindue eller i loftet. Den lodrette køler installeres på smalle vægge takket være dens slanke silhuet. Aterno foreslår et udvalg af varme i fuld højde, for at holde sig til de arkitektoniske begrænsninger af dit hus. Blandt disse modeller, der kan være nævnt håndklæde radiator. Denne enhed tilbyder varmt bad plader og en brugerdefineret farvetemperatur. Med den eksklusive Aterno system, det spreder et blødt og ensartet varme. Det har, som en bonus, en genial løsning, Eco-Boost . Denne funktion øger temperaturen med 5 ° C i 30 minutter. Afhængig af dine behov, er det muligt at afbryde cyklussen, eller til at forny det.

Fodpanelet varmelegeme
Fodpanelet varmelegeme ligner en almindelig sokkel. Denne enhed er placeret på den nederste del af væggen. Det er tilgængelig i en bred vifte af farver og aspekter (træ, marmor, PVC, fliser) til harmonerer perfekt med dit gulv. At skelne mellem de to typer af plint, er det nødvendigt at komme ud af den regel. Længden af en traditionel sokkel er mellem 7 og 10 cm og har en tykkelse på 10 mm (afhængigt af modellen. Den elektriske varme baseboard har en højde på 15 cm og en tykkelse på 3 cm. Inde skjuler varme system.

Driften af varme fodpanelet er som følger. Den kolde luft på gulvet er opvarmet med elektriske modstande. Når den rette temperatur, det stiger naturligvis ved konvektion, indtil danne en termisk gardin. Væggen akkumuleres de kalorier, der er udgivet før returnere dem som stråling i hele rummet. Processen er effektiv, forudsat at væggene er helt isoleret. Ellers varmen slipper ud direkte til det fri.

På komfort siden, fodpanelet varmer hurtigt og optimalt små mængder. Temperatur forskelle, der kan mærkes i nogle steder. Hertil kommer, at apparatet tørrer luften ud af dit hjem. For at overvinde dette problem, er det bedre at vælge den hydrauliske model.

Den konvektor på jorden
Den konvektor på jorden, også kaldet varme i rendestenen, er næsten usynlige. I form af en electrogalvanised stålplade max, senderen er indbygget i gulvet på karnapper. Det er dækket med en anodiseret aluminium grid fås i mange modeller og farver (bronze, sort, champagne). Gennemførelsen afspejles fint, når bygningen, fordi det kræver hårdt arbejde.

Den konvektor på jorden er baseret på princippet om konvektion. Det fanger den kolde luft, der stammer fra de store vinduer, og så varmer det. Varmen er spredt vertikalt. Denne anti-kolde barriere, der gør det muligt at behandle konsekvenserne af dårlig isolering. Den konvektor på gulvet ikke varme rummet korrekt, det er kun brugt som en backup-varmelegeme . Den mest økonomiske er derfor at investere i en effektiv isolering.

Den plads foran vinduerne skal være helt klart. Ingen brændbare materialer, såsom gardiner, møbler og blinds hvile på kølergrillen. For at begrænse risikoen for hændelser, en sikkerhedsanordning, der er blevet udtænkt. Det stopper automatisk konvektor i tilfælde af overophedning eller utilsigtet blokering af nettet.

Like it? Share it!


basshopper

About the Author

basshopper
Joined: December 22nd, 2018
Articles Posted: 251

More by this author