Vad är proceduren för tandblekning

Posted by robbinwatson958 on January 7th, 2020

Om du vill att dina tänder ska vara friska och vita är det mycket viktigt att du borstar och trossar dem regelbundet. Ändå, om du känner att ditt leende saknar gnistr eller att dina tänder är mer gula än de brukade vara, är du inte ensam. Eftersom det finns många människor över hela världen som står inför detta problem regelbundet.

Enligt forskning har det visat sig att människor ser fram emot att få vitare tänder. Och American Association of Orthodontist har också funnit att nästan 90% av patienterna begärde tandblekning Göteborg. Även om du planerar att tandblekning är det mycket viktigt för dig att få några grundläggande fakta om det.

Här är några av de grundläggande fakta som du borde veta:

It är sant, att från ett antal sätt kan dina tänder gå från vitt till inte så vitt av naturen och några av orsakerna kan vara:

Mat och dryck:

If du konsumerar mycket te, kaffe eller rött vin, det finns chanser att du tänder kan tappa sin ursprungliga vita färg och de kommer definitivt att bli gula i färg snart. Eftersom de är en av de viktigaste färgningsklagarna. Den viktigaste frågan som uppstår är, vad har de gemensamt? Tja, de är i grunden de intensiva färgpigmenten som faktiskt kallas kromogener, som fäster vid de vita och yttre delarna av dina tänder emalj.

Användningen av tobak:

Thär är ingen tvekan om att två av de kemiska föreningar finns i tobak eftersom de är en gång att skapa envist stammar: tjära och nikotin. Tjäran är i grunden mörk färg medan vi pratar om nikotin är den färglös tills den inte blandas med syre. När nikotinet blandats med syre förvandlas det till det gulaktiga ytstammande ämnet.

Åldersfaktor:

Det är sant att det yttre skalet på dina tänder är extremt mjukt och i princip känt som dentin. Och när året går, fortsätter det yttre emaljskiktet att bli tunnare med borstningen och mer av det gulaktiga dentinet visar igenom.

Olika blekning alternativ som är ett måste för dig att använda för att hålla tänderna friska och vita:

 - You kan använda fläckborttagning tandkräm.
- Blekning på kontoret
- Konsultera din akut tandläkare Göteborg
- Blekning hemma från din personliga tandläkare
- blekprodukter


robbinwatson958

About the Author

robbinwatson958
Joined: January 7th, 2020
Articles Posted: 1

Claim 1 FREE Stock! No Purchase Necessary!
You have a 100% chance of receiving one free stock! Click to claim and have a chance to get one share of Facebook, Visa, Microsoft and others for free!
FREE App - Earn up to 25¢/gal cash back on gas!
Download this FREE app and earn cash-back when you buy gas, groceries and food! 100% FREE to join and FREE to earn cash back on your everyday purchases!
Quality Office Furniture USA Shipped Direct - Madison Liquidators
Nationwide vendor of quality office furnishings including Desks, Office Chairs, Conference Tables, Cubicles and more!
Earn HNT Tokens with a Helium Hotspot!
Pre-Order a Helium hotspot and earn HNT tokens that are redeemable for USD. Set it and forget it!
Lolli: Earn Free Bitcoin When You Shop Online!
Lolli is a rewards application that gives you bitcoin for shopping at your favorite online stores.
Fold - Earn free bitcoin when you shop
Earn bitcoin cashback rewards when you shop at top retailers, including Amazon, Uber, Starbucks, Chipotle, and more. Download the app, sync your payment method and start earning bitcoin today!