Get Paid to Explore the World! - This FREE app for Android and iOS pays you everytime you go out to explore the world! Download and start exploring today!

Vad är proceduren för tandblekning

Posted by robbinwatson958 on January 6th, 2020

Om du vill att dina tänder ska vara friska och vita är det mycket viktigt att du borstar och trossar dem regelbundet. Ändå, om du känner att ditt leende saknar gnistr eller att dina tänder är mer gula än de brukade vara, är du inte ensam. Eftersom det finns många människor över hela världen som står inför detta problem regelbundet.

Enligt forskning har det visat sig att människor ser fram emot att få vitare tänder. Och American Association of Orthodontist har också funnit att nästan 90% av patienterna begärde tandblekning Göteborg. Även om du planerar att tandblekning är det mycket viktigt för dig att få några grundläggande fakta om det.

Här är några av de grundläggande fakta som du borde veta:

It är sant, att från ett antal sätt kan dina tänder gå från vitt till inte så vitt av naturen och några av orsakerna kan vara:

Mat och dryck:

If du konsumerar mycket te, kaffe eller rött vin, det finns chanser att du tänder kan tappa sin ursprungliga vita färg och de kommer definitivt att bli gula i färg snart. Eftersom de är en av de viktigaste färgningsklagarna. Den viktigaste frågan som uppstår är, vad har de gemensamt? Tja, de är i grunden de intensiva färgpigmenten som faktiskt kallas kromogener, som fäster vid de vita och yttre delarna av dina tänder emalj.

Användningen av tobak:

Thär är ingen tvekan om att två av de kemiska föreningar finns i tobak eftersom de är en gång att skapa envist stammar: tjära och nikotin. Tjäran är i grunden mörk färg medan vi pratar om nikotin är den färglös tills den inte blandas med syre. När nikotinet blandats med syre förvandlas det till det gulaktiga ytstammande ämnet.

Åldersfaktor:

Det är sant att det yttre skalet på dina tänder är extremt mjukt och i princip känt som dentin. Och när året går, fortsätter det yttre emaljskiktet att bli tunnare med borstningen och mer av det gulaktiga dentinet visar igenom.

Olika blekning alternativ som är ett måste för dig att använda för att hålla tänderna friska och vita:

 - You kan använda fläckborttagning tandkräm.
- Blekning på kontoret
- Konsultera din akut tandläkare Göteborg
- Blekning hemma från din personliga tandläkare
- blekprodukter

Also See: Dina Tnder, Om Du, De R, Av De, Och, Det, De

Trick Photography and Special Effects by Evan Sharboneau
Master Any DSLR Camera And Take Gorgeous, Attention-Grabbing Photos By Following Step-By-Step Video Tutorials!
CryptoTab Browser - Easy way for Bitcoin Mining | CryptoTab Browser
CryptoTab Browser is the world's first web browser with built-in mining features. Familiar Chrome user interface is perfectly combined with extremely fast mining speed. Mine and browse at the same time!

Quality Office Furniture USA Shipped Direct - Madison Liquidators
Nationwide vendor of quality office furnishings including Desks, Office Chairs, Conference Tables, Cubicles and more!

Claim 1 FREE Stock! No Purchase Necessary!
You have a 100% chance of receiving one free stock! Click to claim and have a chance to get one share of Facebook, Visa, Microsoft and others for free!

Advertise Here