Inchiriere Drona | Inchiriere Drona Īn Bucharest

Posted by larkpeyton on March 4th, 2020

Inchiriere drona

Poti închiria drona pentru a realiza proiectul dvs. cu ajutorul echipei EXD. Am făcut nenumărate filmări cu drona în urma cărora au rezultat videoclipuri profesionale.

Link de referință: https://filmari-drone.ro/portfolio-skills/drona/page/3/

Proprietatea a fost filmata din drona pentru a surprinde livada, terenurile de tenis, piscina, iazul, dar si zona destinata cresterii animalelor.
Intreg video de prezentare al propietatii are ca scop evaluarea acesteia la un pret corect, ca ulterior sa fie scoasa la vanzare.

Filmarea cu drona cuprinde vecinatatile proprietetii imobiliare, dar si acoperisul casei, privire de ansamblu asupra piscinei. In cadrul acestei filmari aeriene, au fost surprinse cadre de la sol, dar si un interviu cu agentul responsabil de vanzarea proprietatii.

Despre Zone Reale Estate:
“Vânzarea unei proprietăti este o decizie grea din punct de vedere emoţional şi financiar. Zone Real Estate dorește să te ghideze ca acestă tranzacţie să fie cât mai ușoară.
Ȋn urma experienţei noastre pe piaţa imobiliară am ȋnvăţat că este necesar să ai o strategie de vânzare bine pusă la punct pentru a vinde cu succes o proprietate.”

Must have-ul sezonului: Timelapse șantiere
Echipa noastră a dezvoltat o soluție specială: time lapse pentru construcții și imobiliare.

Ce include soluția?
Instalarea unei camere fixe in locația dvs și programarea acesteia pentru a realiza un număr fix de fotografii cu șantierul în fiecare zi. Toate fotografiile sunt stocate in cloud, ulterior acestea sunt procesate și devin frame dintr-un produs final. La cerere, putem instala și sistem de alimentare cu sisteme solare.

De ce este unică în România?
In organizările de șantier nu există conexiune de internet, sau dacă există, cablarea prin șantier nu este recomandată.
De aceea, am dezvoltat o soluție cu internet mobil unică, care încarcă fișierele pe un server de cloud. În acest fel, se garantează păstrarea fișierelor, chiar dacă camerele sunt deteriorate sau furate.

Produsul finit
Produsul finit este un videoclip de tip timelapse/ hyperlapse în tendințe, cu un impact puternic asupra clienților sau investitorilor.
Putem acorda acces pentru vizualizarea permanentă a camerelor, având supraveghere permanenta a șantierului, fiind ușor accesibil pt dvs. de pe telefon sau laptop.

EXD
Experiența în zona foto video ne recomandă, iar portofoliul bogat este dovada.
Folosim echipamente de ultima generație pentru a va oferi o imagine clară, cat mai aproape de realitate, atât aerian, cu ajutorul dronelor profesionale, cât și de la sol, cu ajutorul aparatelor video profesionale.

În ultimii ani, am efectuat nenumărate filmări cu drona: fie in scop artistic, fie de tip inspecție sau scanare aeriană din dronă.

Operam in completa legalitate.
Toate echipamentele noastre sunt inregistrate si obtinem de fiecare data acordul tuturor partilor.
Proiectul dvs poate fi realizat cu ajutorul echipei EXD, iar in final, rezultatul

Like it? Share it!


larkpeyton

About the Author

larkpeyton
Joined: May 14th, 2018
Articles Posted: 177

More by this author