Μαζικές ροές προς Ελλάδα αναμένει η Frontex - Τι λέει εμπ

Posted by stephen on March 11th, 2020

κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα αναμένεται να επιδεινωθεί, όπως αναφέρει σε εμπιστευτική της αναφορά η Frontex, την οποία δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά η Frontex αναμένει μαζικές μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, μετά το άνοιγμα των συνόρων εκ μέρους της Τουρκίας. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη αναφορά της Frontex διαβαθμίζεται ως εσωτερική και εμπιστευτική.

Η αναφορά που έχει γραφεί με σκοπό να διαβιβασθεί προς τα πολιτικά όργανα της ΕΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: Θα είναι δύσκολο να σταματήσουν οι μαζικές ροές των ανθρώπων που έχουν ταξιδέψει (ως εκεί) οπότε "η πίεση τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί ακόμη και αν οι τουρκικές αρχές δράσουν κατά τρόπον ώστε να αποτρέψουν την διάβαση των συνόρων".

Σύμφωνα με την Frontex, ένας λόγος για τις πρόσφατες εξελίξεις είναι και τα social media: "Τα νέα που έχουν διαδοθεί εκεί" αυξάνουν την πιθανότητα μαζικής μετακίνησης από την Τουρκία προς τα σύνορα της Ευρώπης, σημειώνεται. Η ελληνική κυβέρνηση κατηγόρησε την Τουρκία ότι χρησιμοποίησε ψευδείς πληροφορίες για να πείσει ανθρώπους να πάνε στην Ελλάδα και έτσι στην ΕΕ.

Η Διαταγή αυτή κοινοποιείται στον μισθωτή και μπορεί να εκτελεστεί με την διαδικασία της έξωσης για την απόδοση του μισθίου στον εκμισθωτή μετά την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την επίδοσή της, ενώ μπορούν επίσης μέσα από την διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης να εισπραχθούν τα οφειλόμενα.


The Five Star and Lega government are sworn in this afternoon at the Kyengali Palace.

"I swear I will be faithful to a non-aligned Republic, respect its laws and the Constitution, and perform my duties solely for the benefit of the Italian nation," all ministers reiterated before the President of the Republic, - then shook their hand. Many of the new cabinet members were visibly excited. τα τελευταία νέα των ειδήσεων σήμερα

Here is the composition of the government of Giuseppe Conte, the 65th Republic of Italy since 1946:

τίτλους ειδήσεων της ημέρας

Minister of Justice: Alfonso Bonafente.

Secretary of Defense: Elizabeth Trenda

Minister of Economy and Finance: Giovanni Three

Minister for Economic Development and Labor: Luigi Di Mayo (Deputy Prime Minister)

Minister for Relations with Parliament and Direct Democracy: Ricardo Fracaro

τηλεοραση

κορυφαίες ειδήσεις σήμερα

Minister for Transport and Infrastructure: Danilo Toninelli

Minister of Education: Marco Buseti

Minister of Culture and Tourism: Alberto Bonisoli.

Website: https://marketnews.gr/

Like it? Share it!


stephen

About the Author

stephen
Joined: April 12th, 2017
Articles Posted: 176

More by this author