Αναβάλλεται προσωρινά η πρεμιέρα του Big Brother

Posted by stephen on March 23rd, 2020

ναβάλλεται, λόγω κορωνοϊού, η πρεμιέρα του Big Brother που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε πριν από λίγο σε σχετική ανακοίνωση έχοντας ως «βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων». Συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΪ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο.

Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση»

Σύμφωνα μετηνFrontex, ένας λόγοςγια τις πρόσφατες εξελίξειςείναι και τα social media: "Τα νέα πουέχουνδιαδοθεί εκεί" αυξάνουντην πιθανότητα μαζικήςμετακίνησης από τηνΤουρκία προς τα σύνορα τηςΕυρώπης, σημειώνεται. Η ελληνικήκυβέρνηση κατηγόρησετηνΤουρκία ότιχρησιμοποίησε ψευδείς πληροφορίεςγια να πείσει ανθρώπους να πάνεστηνΕλλάδα και έτσιστην ΕΕ.

Η Διαταγή αυτήκοινοποιείται στον μισθωτή και μπορεί να εκτελεστεί με την διαδικασία της έξωσης για την απόδοση του μισθίου στον εκμισθωτή μετά την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την επίδοσή της, ενώ μπορούν επίσης μέσα από την διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης να εισπραχθούν τα οφειλόμενα.


The Five Star and Lega government are sworn in this afternoon at the Kyengali Palace.

"I swear I will be faithful to a non-aligned Republic, respect its laws and the Constitution, and perform my duties solely for the benefit of the Italian nation," all ministers reiterated before the President of the Republic, - then shook their hand. Many of the new cabinet members were visibly excited. τα τελευταία νέα των ειδήσεων σήμερα

Here is the composition of the government of Giuseppe Conte, the 65th Republic of Italy since 1946:

τίτλουςειδήσεωντηςημέρας

Minister of Justice: Alfonso Bonafente.

τηλεοραση

κορυφαίες ειδήσεις σήμερα

Minister for Transport and Infrastructure: Danilo Toninelli

Minister of Education: Marco Buseti

Minister of Culture and Tourism: Alberto Bonisoli.

Website: https://marketnews.gr/

Like it? Share it!


stephen

About the Author

stephen
Joined: April 12th, 2017
Articles Posted: 176

More by this author