Download CryptoTab App FREE - CryptoTab is a free app for iOS and Android that pays you to browse the websites you normally would on your phone or your computer! Start earning your first Bitcoin today!

Crisanto Grajales wint de triatlon en wint goud in de Pan-American Games

Posted by Katian123 on April 3rd, 2020

Aanstaande zaterdag toonde de man van Veracruz zijn hiërarchie om zijn ritme in elk van de tests op te leggen door de klok op 1:50:39 te stoppen en zo een goede campagne af te sluiten, waarin hij zich onderscheidde als een van de de beste op weg naar de Olympische Spelen van Tokyo 2020 .

Grajales handhaafde zijn hegemonie in een strakke test, aangezien zowel de Braziliaanse Manoel Messias als de Argentijnse Luciano Taccone op jacht waren tijdens de ontwikkeling van de test.

Op Agua Dulce Beach in deze Peruaanse stad sloot de Mexicaan zijn carrière spectaculair af, omdat de race enigszins werd overlopen; terwijl zijn landgenoot Irving Pérez juist bij zijn aankomst op het doel vervaagde.

Grajales liet in het Peruaanse steekspel zien dat hij zijn niveau heeft hersteld en dat hij als beste van Amerika tot de beste op de wereldranglijst behoort.

Het Pan-Amerikaanse zilver ging naar de Braziliaanse Messias met een tijd van 1:50:55 en het brons naar de Argentijnse Taccone met 1:51:03 uur.

Mexico heft het brons op in Lima 2019

De gewichtheffer Antonio Vásquez uit Mexico hangt de bronzen medaille in de categorie gewichtheffen van 61 kg en wordt ingehaald door de Colombianen Francisco Mosquera en John Cerna, die respectievelijk goud en zilver namen.

De dumbbellist Antonio Vásquez uit Mexico hangt de bronzen medaille. (EFE)

Op deze manier bevestigden Colombia en Mexico hun vriendelijkheid in de gewichtheffencompetitie van de Pan American Games in Lima 2019, die werd gehouden in het Mariscal Cáceres Coliseum, en behaalde het podium in de eerste test van de dag.

Francisco Mosquera won de gouden medaille als de beste in beide modaliteiten van deze discipline: rukken en schoon en rukken. In de eerste tilde de Colombiaan 132 kilo en in de tweede 170 kilo, tot een totaal van 302 kilo.

Mosquera herbevestigde het Pan-Amerikaanse record dat hij vier jaar geleden zelf in de clean and jerk-modus zette.

Achter hem stond zijn landgenoot John Jairo Cerna, die de zilveren medaille behaalde door 127 kilo op te rukken en 170 kilo op te ruimen en af ​​te ronden, om te eindigen met een totaal van 297 kilo.

De bronzen medaille ging naar de Mexicaan Antonio Vázquez, die in het begin 123 kilo registreerde en 163 in clean en jerk, in totaal 286 kilo.

AMLO viert de eerste medailles van Mexicanen

President Andrés Manuel López Obrador vierde dat Mexicaanse atleten zijn begonnen met het winnen van medailles op de Pan American Games, die worden gehouden in Lima, Peru.

In zijn Twitter-account @lopezobrador_ vierde de president de prestaties van de Mexicanen die deelnemen aan deze sportbeurs, die tot 11 augustus zal plaatsvinden.

"Ik ben blij dat de Mexicaanse atleten die deelnemen aan de Pan American Games al medailles zijn gaan halen", publiceerde hij.

In zijn bericht wees López Obrador er ook op dat er in honkbal geen racisme is en dat er steeds minder politieke en ideologische verschillen zijn.

Op hetzelfde sociale netwerk deelde de president een video van een honkbalactie van drie Cubanen van het Houston-team die "home run" sloegen.

 

 
Also See: Van De, Pan American, De Pan, American Games, Zijn, Van, Op

How to Read Music Notes for Beginners and Children
How your child can read music notes easily and quickly - with the help of a gang of cartoon characters with hilarious voices. Multimedia ebook with flash cards and games for follow-up practice.
Oil Painting Master Series | A Complete Course for Beginners
Learn How To Paint With Oils Taught By Expert Artist And Teacher Ashley Bane Hurst. A Course Designed For Beginners To Intermediate Artists Looking To Get Started With Oil Paints.

Funny Jokes - Free Joke Book Packed With The Funniest Jokes
Over 340 Pages Of Little Snickers, Medium-sized Chuckles, And Great Big Belly Laughs.

Knowhow Express
It's the internet that provides information at the speed of one click. It's the KnowhowExpress that provides practical knowledge via the internet.

Advertise Here