Make Money Online with Honeygain! - Download this free software for your Windows computer, Android or iOS phone and get paid to share your internet connection! Download, turn it on and earn!

Filmari Aeriene Cu Drona | Filmare Drona Bucuresti

Posted by larkpeyton on June 18th, 2020

Profesionale filmari aeriene cu drona in agricultura, constructii și imobiliare. Echipa noastră a dezvoltat o soluție specială pentru filmare cu drona in bucuresti.

Vizitati site-ul - https://filmari-drone.ro

Timelapse pentru constructii

Echipa noastră a dezvoltat o soluție specială: time-lapse pentru construcții și imobiliare.

Ce include soluția?
Instalarea unei camere fixe in locația dvs și programarea acesteia pentru a realiza un număr fix de fotografii cu șantierul în fiecare zi. Toate fotografiile sunt stocate in cloud, ulterior acestea sunt procesate și devin frame dintr-un produs final. La cerere, putem instala și sistem de alimentare cu sisteme solare.

De ce este unică în România?
In organizările de șantier nu există conexiune de internet, sau dacă există, cablarea prin șantier nu este recomandată.
De aceea, am dezvoltat o soluție cu internet mobil unică, care încarcă fișierele pe un server de cloud. În acest fel, se garantează păstrarea fișierelor, chiar dacă camerele sunt deteriorate sau furate.

Produsul finit
Produsul finit este un videoclip de tip timelapse/ hyperlapse în tendințe, cu un impact puternic asupra clienților sau investitorilor.
Putem acorda acces pentru vizualizarea permanentă a camerelor, având supraveghere permanenta a șantierului, fiind ușor accesibil pt dvs. de pe telefon sau laptop.

EXD
Experiența în zona foto video ne recomandă, iar portofoliul bogat este dovada.
Folosim echipamente de ultima generație pentru a va oferi o imagine clară, cat mai aproape de realitate, atât aerian, cu ajutorul dronelor profesionale, cât și de la sol, cu ajutorul aparatelor video profesionale.

În ultimii ani, am efectuat nenumărate filmări cu drona: fie in scop artistic, fie de tip inspecție sau scanare aeriană din dronă.

Operam in completa legalitate.
Toate echipamentele noastre sunt inregistrate si obtinem de fiecare data acordul tuturor partilor.
Proiectul dvs poate fi realizat cu ajutorul echipei EXD, iar in final, rezultatul
va fi peste asteptari!

Also See: Cu Drona, Filmari Aeriene, Aeriene Cu, Special Pentru, Drona, Cu, Filmari

Guitar Notes Master
Maximize your practice time by using this software tutor to quickly learn the fundamentals of guitar fretboard theory: note positions, intervals, chords, scales and arpeggios - even away from your guitar!
N1 Top Internet Acoustic Blues Guitar Instructor
These 37 complete lessons encapsulate everything learned from playing as a professional blues player over the past 40 years, and contain everything you need learn to play old style blues guitar in exactly the same way.

Organize Your Photos - Save your photos...and your sanity!
Discover hot to finally organize and protect your entire photo and memorabilia collection without losing your mind!

Funny Jokes - Free Joke Book Packed With The Funniest Jokes
Over 340 Pages Of Little Snickers, Medium-sized Chuckles, And Great Big Belly Laughs.

Advertise Here