Make Money Online with Honeygain! - Download this free software for your Windows computer, Android or iOS phone and get paid to share your internet connection! Download, turn it on and earn!

Uw optische kabels en tranceivers voor een scherpere prijs.

Posted by genedumas on January 22nd, 2014

Een organisatie kan verschillende reden hebben om te investeren in netwerkapparatuur. Soms gaat het om een jong bedrijf dat voor het eerst een netwerk aan laat leggen, of een bedrijf groeit zover door, dat een uitbreiding of vervanging van de huidige voorzieningen nodig zijn. Ook kan het gebeuren dat een organisatie verhuist of een wegens een project slechts tijdelijk een verhoging van de capaciteit wordt gevraagd. Vaak laat het IT-beheer tijdens dergelijke operaties letterlijk geld liggen, door de optische tranceivers en glasvezelkabels af te nemen via de gebruikelijke kanalen.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat deze fabrikanten vaak niet zelf deze SFP's, GBIC's en glasvezelkabels produceren. In plaats daarvan kopen ze OEM( Original Equipment Manufacturers) producten en printen of plakken hier vervolgens hun eigen naam op. Dit heet re-branding en geeft de leverancier een reden om de prijs een flink stuk omhoog te schroeven. Een inkoper betaald dus feitelijk voor het logo op de betreffende apparatuur, terwijl dit vrijwel inwisselbaar is.

Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die hier passende alternatieven voor bieden, waardoor ook het IT-management de kostenposten beter kunnen beheren. Een van deze alternatieven is Easy Optics, dat wordt aangeboden door Easy Hardware Trading. Optische tranceivers en glasvezelkabels van Easy Optics zijn 100% compatibele oplossingen voor alle gelijke producten die worden aangeboden door de grote namen als Cisco, Juniper, IBM, HP en dergelijke, en zullen dus altijd aansluiten op het netwerk dat al aanwezig is.

Juist omdat er op deze producten niet eerst een logo hoeft worden geplakt, zijn ze enorm snel leverbaar over de hele wereld. Waar het via eerdere manieren soms een paar weken kon duren eer een product werd geleverd, is het voor Easy Optics producten gebruikelijk om binnen een paar dagen op de plaats van bestemming te zijn. Optische tranceivers, glasvezelkabels, SFP's en GBIC's worden gezien als accessoires en hebben daarom geen invloed op de fabrieksgarantie van de netwerkapparatuur die bij een organisatie al aanwezig kan zin.

Buiten deze voordelen is voor er voor bedrijven die investeren in hun netwerk toch één voordeel dat het belangrijkste is en dat is de duidelijke kostenbesparing. Deze ligt in de meeste gevallen namelijk tussen de vijftig en de negentig procent. Omdat de producten worden gefabriceerd volgens nauwkeurige OEM-specificaties in ISO 9001 gecertificeerde productiefaciliteiten, levert Easy Hardware Trading de Easy Optics goederen met een levenslange garantie.

Het is dus eenvoudig om te concluderen dat wanneer een organisatie overweegt om te investeren in een netwerk of de uitbreiding daarvan, zij dan zeker een product als Easy Optics dienen te overwegen. Een organisatie ontvangt hiermee een product van hoge kwaliteit dat zich eenvoudig kan meten met grote namen, tegen slechts een fractie van de prijs.

Also See: Een Organisatie, Easy Optics, Van De, Optische Tranceivers, Het, En, Een

Make Your Movie Now!
The Filmmaker Training System Contains All Of The Obvious And Not-so-obvious Best Practices For Getting Your Film Made, Seen And Sold!
CryptoTab Browser - Easy way for Bitcoin Mining | CryptoTab Browser
CryptoTab Browser is the world's first web browser with built-in mining features. Familiar Chrome user interface is perfectly combined with extremely fast mining speed. Mine and browse at the same time!

Lolli: Earn Free Bitcoin When You Shop Online!
Lolli is a rewards application that gives you bitcoin for shopping at your favorite online stores.

Quality Office Furniture USA Shipped Direct - Madison Liquidators
Nationwide vendor of quality office furnishings including Desks, Office Chairs, Conference Tables, Cubicles and more!

Advertise Here