Hvordan eksportere Zimbra til Exchange Server

Posted by Daniel Jones on May 11th, 2022

Mange Zimbra-klienter ser ofte etter en pålitelig måte å eksportere Zimbra Mail til Exchange Server. En bruker kan enkelt overføre Zimbra postbokselementer hvis de velger en profesjonell Zimbra til Outlook Converter som sikrer 100 % konvertering av data. Brukeren kan trekke ut TGZ-filer fra Zimbra-skrivebordet som inkluderer notater, mapper, oppgaver, e-poster, kontakter osv. La oss advare deg om at det ikke er så enkelt som det ser ut til å eksportere en Zimbra-postboks til Exchange Server hvis du bruker manualen metode. Brukeren kan løse problemet ved å bruke et automatisert verktøy da det vil hjelpe dem med å eksportere Zimbra til Exchange Server.

Lær en sikker måte å eksportere Zimbra-e-post til Exchange Server

Ikke engang tenk på å bruke den manuelle tilnærmingen, da du bare vil øke sjansene for å miste dataene og skade dem. Den manuelle metoden sikrer ikke et positivt resultat, så vi foreslår at du unngår å bruke den. Hvis du leter etter en sikker måte å eksportere Zimbra Mail til Exchange Server, så er KDETools Zimbra til Outlook Converter løsningen. Denne allsidige programvaren kan enkelt migrere Zimbra-filer til mer enn 15+ e-postklientapplikasjoner sikkert. I neste avsnitt vil vi diskutere hvordan en bruker kan eksportere Zimbra-post til Exchange Server.

Eksporter Zimbra-postboks til Exchange Server via KDETools Zimbra til Outlook Converter

? Start den avanserte KDETools Zimbra til Outlook Converter.
? Åpne fanen \"Preference\" fra \"Meny\"-knappen.
? Gå til \"Åpne\"-alternativet.
? Åpne enten «Enkelt postboks»- eller «Flere postboks»-fanene.
? Velg nå Zimbra-filene du ønsker å eksportere til Exchange Server.
? Klikk på \"Exchange Server\"-fanen og fyll inn brukernavn og passord.
? Lagre Zimbra-filene ved å klikke på \'Lagre fil\'-fanen.
? Klikk på \'OK\'-knappen.

Som du kan se, er det en enkel prosess å eksportere Zimbra-filer til Exchange Server direkte ved å bruke migreringsverktøyet. Vi foreslår at du velger programvaren, da det vil gjøre konverteringsprosessen til en enkel oppgave, og du trenger ikke å bekymre deg for å skade dataene i prosessen.

Sammendrag

I denne bloggen har vi diskutert nevnt en sikker måte å eksportere Zimbra-filer til Exchange Server direkte ved å bruke et tredjepartsverktøy. Velg sikker programvare som sikrer 100 % resultat, siden du kan miste dataene dine for alltid.


Last ned gratis demoversjon: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 113

More by this author